Кошарка Кошарка/Вести

Стефан Лазаревић поново црвено-бели

Стефан Лазаревић досадашњи члан ФМП-а и дете Црвене звезде ново је појачање црвено-белих!

24-годишњи Лазаревић игра на позицијама бека и крила, висок је 198 центиметара и одликује га изузетно чврста и пожртвована игра.

Стефан је поникао у млађим селекцијама Црвене звезде, и као капитен је 2014. године освојио титулу првака Евролиге у Милану.

Дебитовао је за први тим црвено-белих у марту 2014. године против екипе Крке у АБА лиги и остао до краја сезоне уз први тим.

Од 2015. године константно је члан ФМП-а у коме је сакупљајући неопходно искуство годинама био и један од ослонаца тима, а 2017.године имао је кратку епизоду у црвено-белом и деби у Евролиги.

Поред играчких квалитета, свој карактер показао је и приликом опоравка од тешке повреде колена која га је одвојила од терена годину и по дана, али је упорношћу и великим радом успео да се врати на терен и постане још бољи у сезонама 2019-2020 и 2020-2021.

Стефан Лазаревић је прошао све млађе селекције репрезентације Србије (годиште 1996) а у Црвеној звезди својој кући, очекује га највећи изазов у досадашњој каријери!

КК Црвена звезда као једини представник Србије у Евролиги и освајач трипле круне, наставља своје активности у прелазном року у складу са својим реалним финансијским могућностима, без милионских и рекордних трансфера, са јасним планом како да на што бољи начин репрезентује српску кошарку у најјачем европском такмичењу Евролиги.

Стефане добро дошао кући, у своју Црвену звезду!

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама