Фудбал Фудбал/Вести

Петар Станић у Црвеној звезди

Фудбалери Црвене звезде напорно раде на припремама у Аустрији, а ни спортски сектор нашег клуба не седи „скрштених руку“. У редове црвено-белих стигло је још једно појачање на средини терена – Петар Станић, који је дошао из панчевачког Железничара и потписао уговор на четири године. Млади везиста је истакао да је пресрећан због доласка у вољени клуб.

– Надам се да ћу оправдати очекивања која људи у клубу имају од мене. За овај клуб навијам од малих ногу, као и цела моја породица, тако да сам веома срећан због доласка у Црвену звезду – рекао је Станић.

Станић је нагласио да је задовољан што је епилог око његовог трансфера био најсрећнији могући.

– Прича о мом доласку је већ неко време актуелна и изузетно ми је драго што се све завршило како треба. Ја волим овај клуб, долазио сам на утакмице редовно и чудан је осећај што ћу сада заиграти на тим утакмицама. Даћу све од себе да покажем шта умем.

Он је додао да је свестан да црвено-бели увек теже највишим циљема и да ће дати свој допринос.

– Црвена звезда је велики клуб, највећи у Србији и увек има највише амбиције и очекивања. Ту сам да се покажем и да дам свој максимум и надам се најбољем.

Станић је изјавио да му је част и задовољство што ће сарађивати са сјајним стручним штабом који предводи Дејан Станковић.

– Велико ми је задовољство да радим са таквим именом као што је Дејан Станковић. Гледао сам га када је освајао Лигу шампиона и необично ми је што ћу сада радити са њим. Трудићу се да прихватим сваки његов савет и да што више научим. Лепо су ме прихватили кад сам дошао. Звезда има сјајан тим. Гледао сам сваку утакмицу прошле сезоне и свако ради свој посао беспрекорно и верујем да ћу се уклопити што брже – подвукао је Станић.

Станић је задужио дрес са бројем 21.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама