Fudbal Fudbal/Vesti

Konstituisana nova Zvezdina skupština

Danas je u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ konstituisan novi saziv Skupštine Crvene zvezde i održana prva redovna sednica gde su na dnevnom redu bile sledeće stavke: Usvajanje Zapisnika sa prethodne sednice Skupštine, Obraćanje Predsednika, Obraćanje Generalnog direktora, Obraćanje Sportskog direktora, Izveštaj Operativnog direktora, predlog usvajanja finansijskih izveštaja za 2020.godinu, Izveštaj Nadzornog odbora, Izveštaj rukovodilaca sektora i Razno. Prisutnima se obratio predsednik našeg kluba Svetozar Mijailović.

Poštovani članovi skupštine,

Čestitam vam mandate koje ste osvojili na demokratskim izborima i mandate delegiranim članovima koje su zaslužili od predlagača kako predviđa naš Statut.
Želim vam uspeh u radu, da nastavite plodonosan rad prethodnog saziva i da ostvarite dalji napredak.

Vaš četvorogodišnji mandat započinjete u rekordnoj godini, koja je kruna uspeha prethodnog saziva, četiri titule za redom, četiri nastupa u grupnim fazama evropskih takmičenja. Ove godine tim Dejana Stankovića osvaja duplu krunu i evropsko proleće. Rezultati za ponos svih zvezdaša ali ovi rezultati i obavezuju.

Očekuje vas mnogo posla u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Verujem da će ovaj sastav uneti i novu energiju, veoma potrebnu da se savladaju izazovi koji nas očekuju.

Razmatrajući 2020. godinu u februaru, utvrdili smo da je bila veoma teška, da mnogo toga nije zavisilo od našeg rada i truda. Takođe i prva polovina ove godine, samo je još više produbila teškoće i probleme pred kojima se Klub nalazi.

Godine mi dozvoljavaju da kažem da se nikada u Zvezdi nije radilo u uslovima veće neizvesnosti. Rezultati koje smo postigli u ovim uslovima, potvrđuju da imamo sposobno i odgovorno rukovodstvo, koje je našlo i nalazi rešenja da odgovori izazovima pred kojima smo se našli i sa kojima ćemo se i u budućnosti susretati.

Nemam nameru da detaljnije govorim. U narednim izlaganjima o uspesima, problemima, izazovima, biće više reči.

Čestitam i odajem priznanje za postignuto u sezoni 2020/21. igračima, treneru Dejanu Stankoviću i njegovom stručnom štabu, sportskom direktoru Mitru Mrkeli, poslovnom direktoru Marku Petroviću, direktoru Omladinske škole Draganu Mladenoviću i glavnom treneru Nikoli Jeliću, svim zaposlenima u Klubu, a posebno generalnom direktoru Zvezdanu Terziću za petu titulu, četiri Evrope i ovogodišnju duplu krunu.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama