Фудбал Фудбал/Вести

Конституисана нова Звездина скупштина

Данас је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ конституисан нови сазив Скупштине Црвене звезде и одржана прва редовна седница где су на дневном реду биле следеће ставке: Усвајање Записника са претходне седнице Скупштине, Обраћање Председника, Обраћање Генералног директора, Обраћање Спортског директора, Извештај Оперативног директора, предлог усвајања финансијских извештаја за 2020.годину, Извештај Надзорног одбора, Извештај руководилаца сектора и Разно. Присутнима се обратио председник нашег клуба Светозар Мијаиловић.

Поштовани чланови скупштине,

Честитам вам мандате које сте освојили на демократским изборима и мандате делегираним члановима које су заслужили од предлагача како предвиђа наш Статут.
Желим вам успех у раду, да наставите плодоносан рад претходног сазива и да остварите даљи напредак.

Ваш четворогодишњи мандат започињете у рекордној години, која је круна успеха претходног сазива, четири титуле за редом, четири наступа у групним фазама европских такмичења. Ове године тим Дејана Станковића осваја дуплу круну и европско пролеће. Резултати за понос свих звездаша али ови резултати и обавезују.

Очекује вас много посла у остваривању постављених циљева. Верујем да ће овај састав унети и нову енергију, веома потребну да се савладају изазови који нас очекују.

Разматрајући 2020. годину у фебруару, утврдили смо да је била веома тешка, да много тога није зависило од нашег рада и труда. Такође и прва половина ове године, само је још више продубила тешкоће и проблеме пред којима се Клуб налази.

Године ми дозвољавају да кажем да се никада у Звезди није радило у условима веће неизвесности. Резултати које смо постигли у овим условима, потврђују да имамо способно и одговорно руководство, које је нашло и налази решења да одговори изазовима пред којима смо се нашли и са којима ћемо се и у будућности сусретати.

Немам намеру да детаљније говорим. У наредним излагањима о успесима, проблемима, изазовима, биће више речи.

Честитам и одајем признање за постигнуто у сезони 2020/21. играчима, тренеру Дејану Станковићу и његовом стручном штабу, спортском директору Митру Мркели, пословном директору Марку Петровићу, директору Омладинске школе Драгану Младеновићу и главном тренеру Николи Јелићу, свим запосленима у Клубу, а посебно генералном директору Звездану Терзићу за пету титулу, четири Европе и овогодишњу дуплу круну.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама