Кошарка Кошарка/Вести

Никола Ивановић нови плејмејкер Црвене звезде!

Црногорски плејмејкер Никола Ивановић ново је појачање Црвене звезде мтс!

Један од најбољих организатора игре на овим просторима потписао је у петак у вечерњим часовима двогодишњи уговор са црвено-белима и представљаће велико појачање за црвено-беле којима предстоје у такмичарској сезони 2021-2022 борбе на 4 “фронта”.

Никола Ивановић је висок 190 центиметара, рођен је 19.фебруара 1994.године у Подгорици где је направио прве кошаркашке кораке у КК “Џокер”. Након сезона у Морнару и Будућности, прелази у КК Мега Лекс, а први инострани ангажман имао је у атинском АЕК-у и италијанској Орландини.

Повратком у Подгорицу 2017. године преузима улогу првог органозатора игре КК Будућност и црногорске репрезентације, а свој квалитет показивао је у такмичарски најтежим и најизазовнијим утакмицама почев од Евролиге, преко АБА лиге и домаћег шампионата.

Међу неким од најбољих утакмица које је одиграо у претходним сезонама, током којих је освојио АБА лигу и наступао у Еврокупу и Евролиги, и на којима је показао свој велики квалитет, неке су биле управо против Црвене звезде у коју прелази са циљем да направи даљи искорак у својој каријери.

КК Црвена звезда жели пуно среће и успеха Николи Ивановићу у највећем изазову који га очекује у досадашњој каријери и наступима за наш клуб!

КК Црвена звезда наставља са активностима везаним за прелазни рок, а о свим даљим корацима јавност ћемо обавештавати искључиво и једино преко званичног сајта клуба и званичних налога КК Црвена звезда.

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама