Фудбал Фудбал/Вести

Катаи: Хоћу да оставим дубок траг

Александар Катаи продужио је данас уговор са црвено-белима до 2024. године. Популарни „Магико“ је изразио задовољство због останка у Црвеној звезди.

– Много ми је драго што сам продужио уговор. Клуб је показао жељу да ме задржи и ја сам својим потписом показао да хоћу да останем. Када се сезона завршила, клуб ми је понудио нови уговор, сели смо и брзо се договорили. Хоћу да одиграм што више утакмица и да оставим дубок траг у Црвеној звезди. Овде су увек највиши циљеви, желимо да освојимо што више титула и да играмо што боље у Европи јер овај клуб то заслужује. Веома сам срећан због свега и надам се да ћу још дуго остати овде – рекао је Катаи.

Звездина „десетка“ је нагласила како се нада да ће наредне сезоне екипа имати подршку са трибина.

– Тај осећај је непроцењив, поготово на нашем стадиону. Много нам је било тешко протекле сезоне без подршке са трибина. Надам се да ће што пре навијачи поново бити на трибинама. Они нас носе током читаве утакмице и сигурно је да су нам много фалили. Сада следи одмор, па нас очекују тешке припреме, али навикли смо се на такав ритам. Морамо бити спремни и жеља ми је да уђемо у Лигу шампиона следеће сезоне – подвукао је Катаи.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић је истакао је задовољство Катаијевим останком и казао да је његова игра празник за све љубитеље фудбала.

– Ово је веома леп дан за све нас. Наш спортски сектор је плански радио и желимо да сачувамо тим који је у протеклој сезони освојио дуплу круну и оборио бројне рекорде. Стварамо структуру тима која је способна да оствари зацртане циљеве у следећој такмичарској години. Направили смо план и желимо да стално јачамо и оспособљавамо нашу екипу. Останак у Звезди асова као што су Борјан, Драговић, Бен, који су уз постојеће попут Иванића, Канге и осталих гаранција да ћемо наставити са великим резултатима. Посебно ми је драго јер је ово наш трећи потпис уговора са Катаијем. Људи воле да га гледају јер је његова игра празник за све оне који воле фудбалску игру и са разлогом носи надимак „Магико“ – казао је Мијаиловић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама