Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвена звезда дочекује Мегу у финалу Суперлиге

Извор: СД Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде дочекују екипу Меге у финалу кошаркашке Суперлиге Србије. Први меч финала плеј офа игра се у среду од 20 часова у хали „Александар Николић“.

Биће ово први дуели два клуба у борби за домаћи трофеј националног шампиона, а током претходних сезона Црвена звезда и Мега играли су финала националног купа и АБА лиге.

Црвено-бели су на путу до финала савладали екипе Златибора и Борца са максималним резултатом 2-0, а у досадашњем делу сезоне екипа Црвене звезде освојила је национални куп и АБА лигу која је била примарни циљ, али је домаћи трофеј за актуелног шампиона Србије подједнако важан.

Тренер Дејан Радоњић неће моћи да рачуна на Корија Волдена који се бори са повредом леђа, док су сви остали на располагању за финалне мечеве: – Екипа Меге је имала одличну сезону, и ове године појавили су се млади и талентовани играчи предвођени искусним Тепићем. Уз добру сезону имали су и добар резултат,а у међувремену су и појачали тим за плеј оф искусним Милосављевићем, Симанићем и Новаком. И то довољно говори и показатељ је њихове амбиције у плеј офу Суперлиге. Покушаћемо да имамо већи континуитет добре игре и да исконтролишемо квалитет екипе Меге – рекао је тренер црвено-белих.

Први меч игра се у среду од 20 часова, док је други заказан за петак такође од 20 сати.

Уколико буде било потребе, трећи и последњи такмичарски меч у овој сезони на програму је у истом термину у недељу у хали „Александар Николић“.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама