Ostali sportovi SDCZ

Zvezda trijumfovala u večitom derbiju

Izvor: SD Crvena zvezda

Pobedom u večitom derbiju protiv Partizana rezultatom 12:6, bokseri Crvene zvezde su završili prvi deo Superlige bez poraza.

Nakon šest kola, crveno-beli su upisali 6 pobeda i sa nestrpljenjem očekuju plej-of Superlige. Naši bokseri su u prelepom ambijentu na terenima KK Partizan na Malom Kalemegdanu izvojevali pobedu nad večitim rivalom i tako potvrdili dominaciju u A grupi.

Prve poene Zvezda je „zaradila“ bez borbe pošto Zenan Šerifović nije imao protivnika. Kristijan Jovanović je bio ubedljiv protiv Ilije Čolića u perolakoj kategoriji, a Momčilo Janjić je prekidom posle druge runde protiv Đura Jelovca povećao prednost Crvene zvezde. Niz pobeda nastavio je Nenad Jovanović u odličnom duelu sa Savom Mitićem, a pobedu našem timu donosi sjajni Džejlan Toskić protiv Uroša Drače prekidom u prvoj rundi.

Usledila su dva poraza izabranika Miodraga Milića. Prvo je Novak Radulović izgubio od Igora Rogića u srednjoj kategoriji, a potom je i kapiten Zvezde Sandro Polaten na poene izgubio od Alekse Markovića u poluteškoj kategorji. Milosav Savić nije imao protivnika, pa je Partizan smanjio na 6:10, a konačan rezultat i potvrdu trijumfa Crvene zvezde doneo je Milutin Stanković koji se revanširao Milošu Veletiću za nepravedan poraz u derbiju u prvom delu sezone u superteškoj kategoriji.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA 6:12

Seniori:
do 54kg (bantam), Zenun Šerifović bez borbe 0:2
do 57kg (perolaka), Ilija Čolić – Kristijan Jovanović 0:2
do 60kg (laka), Đuro Jelovac – Momčilo Janjić 0:2
do 64kg (poluvelter), Sava Mitić – Nenad Jovanović 0:2
do 69kg (velter), Uroš Drača – Džejlan Toškić 0:2
do 75kg (srednja), Igor Rogić – Novak Radulović 2:0
do 81kg (poluteška), Aleksa Marković – Sandro Poletan 2:0
do 91kg (teška), Milosav Savić bez borbe 2:0
preko 91kg (superteška), Miloš Veletić – Milutin Stanković 0:2

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama