Остали спортови СДЦЗ

Звезда тријумфовала у вечитом дербију

Извор: СД Црвена звезда

Победом у вечитом дербију против Партизана резултатом 12:6, боксери Црвене звезде су завршили први део Суперлиге без пораза.

Након шест кола, црвено-бели су уписали 6 победа и са нестрпљењем очекују плеј-оф Суперлиге. Наши боксери су у прелепом амбијенту на теренима КК Партизан на Малом Калемегдану извојевали победу над вечитим ривалом и тако потврдили доминацију у А групи.

Прве поене Звезда је „зарадила“ без борбе пошто Зенан Шерифовић није имао противника. Кристијан Јовановић је био убедљив против Илије Чолића у перолакој категорији, а Момчило Јањић је прекидом после друге рунде против Ђура Јеловца повећао предност Црвене звезде. Низ победа наставио је Ненад Јовановић у одличном дуелу са Савом Митићем, а победу нашем тиму доноси сјајни Џејлан Тоскић против Уроша Драче прекидом у првој рунди.

Уследила су два пораза изабраника Миодрага Милића. Прво је Новак Радуловић изгубио од Игора Рогића у средњој категорији, а потом је и капитен Звезде Сандро Полатен на поене изгубио од Алексе Марковића у полутешкој категорји. Милосав Савић није имао противника, па је Партизан смањио на 6:10, а коначан резултат и потврду тријумфа Црвене звезде донео је Милутин Станковић који се реванширао Милошу Велетићу за неправедан пораз у дербију у првом делу сезоне у супертешкој категорији.

ПАРТИЗАН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 6:12

Сениори:
до 54кг (бантам), Зенун Шерифовић без борбе 0:2
до 57кг (перолака), Илија Чолић – Кристијан Јовановић 0:2
до 60кг (лака), Ђуро Јеловац – Момчило Јањић 0:2
до 64кг (полувелтер), Сава Митић – Ненад Јовановић 0:2
до 69кг (велтер), Урош Драча – Џејлан Тошкић 0:2
до 75кг (средња), Игор Рогић – Новак Радуловић 2:0
до 81кг (полутешка), Алекса Марковић – Сандро Полетан 2:0
до 91кг (тешка), Милосав Савић без борбе 2:0
преко 91кг (супертешка), Милош Велетић – Милутин Станковић 0:2

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама