Fudbal Fudbal/Vesti

Petrović postigao najlepši gol u maju

Izvor: SD Crvena zvezda

Prvotimci Crvene zvezde su tokom maja pokazali veliku efikasnost u domaćem šampionatu i postigli čak 18 golova, a verni navijači našeg kluba su u anketi sprovedenoj na našoj aplikaciji za gol meseca izabrali prelep pogodak koji je Njegoš Petrović postigao u pobedi našeg tima od 5:0 na gostovanju protiv OFK Bačke.

U maju mesecu crveno-beli su odigrali ukupno pet utakmica, od toga četiri u nacionalnom šampionatu, dok su jednom odmerili snage u finalu Kupa Srbije. Izabranici Dejana Stankovića još jednom su pokazali dominaciju na svim „frontovima“ i postigli 18 pogodaka. U najuži izbor za najlepši gol meseca ušli su: Mirko Ivanić na utakmici Crvena zvezda – Zlatibor, Veljko Nikolić na utakmici Crvena zvezda – Zlatibor, Njegoš Petrović na utakmici OFK Bačka – Crvena zvezda, Željko Gavrić na utakmici OFK Bačka – Crvena zvezda i El Fardu Ben na utakmici Crvena zvezda – Metalac.

Sa 328 glasova za najlepši pogodak u maju izabran je pogodak Njegoša Petrovića u ubedljivoj pobedi našeg tima protiv Bačke. Stameni defanzivni vezni igrač je primio loptu na 25 metara od gola rivala i šutirao veoma snažno „punom“ nogom, a njegov udarac nije uspeo da zaustavi golman protivničke ekipe. Drugo mesto sa osvojenih 169 glasova zauzeo je gol Mirka Ivanića koji je postigao na našem stadionu protiv Zlatibora u okviru 36. kola Superlige Srbije. Prema izboru navijača treće mesto sa 108 glasova je zauzeo Željko Gavrić, koji je takođe bio strelac u pobedi Zvezde protiv Bačke, kada je u stilu velikih napadača „bocnuo“ čuvara mreže domaće ekipe. Četvrto mesto sa 76 glasova pripalo je El Fardu Benu za pogodak protiv Metalca u poslednjoj rundi šampionata, dok je gol Veljka Nikolića podržalo 60 članova našeg kluba.

Već od početka naredne sezone navijači će biti u prilici da biraju najlepši pogodak meseca putem Zvezdine aplikacije i na taj način budu deo našeg najtrofejnijeg kluba.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama