Фудбал Фудбал/Вести

Петровић постигао најлепши гол у мају

Извор: СД Црвена звезда

Првотимци Црвене звезде су током маја показали велику ефикасност у домаћем шампионату и постигли чак 18 голова, а верни навијачи нашег клуба су у анкети спроведеној на нашој апликацији за гол месеца изабрали прелеп погодак који је Његош Петровић постигао у победи нашег тима од 5:0 на гостовању против ОФК Бачке.

У мају месецу црвено-бели су одиграли укупно пет утакмица, од тога четири у националном шампионату, док су једном одмерили снаге у финалу Купа Србије. Изабраници Дејана Станковића још једном су показали доминацију на свим „фронтовима“ и постигли 18 погодака. У најужи избор за најлепши гол месеца ушли су: Мирко Иванић на утакмици Црвена звезда – Златибор, Вељко Николић на утакмици Црвена звезда – Златибор, Његош Петровић на утакмици ОФК Бачка – Црвена звезда, Жељко Гаврић на утакмици ОФК Бачка – Црвена звезда и Ел Фарду Бен на утакмици Црвена звезда – Металац.

Са 328 гласова за најлепши погодак у мају изабран је погодак Његоша Петровића у убедљивој победи нашег тима против Бачке. Стамени дефанзивни везни играч је примио лопту на 25 метара од гола ривала и шутирао веома снажно „пуном“ ногом, а његов ударац није успео да заустави голман противничке екипе. Друго место са освојених 169 гласова заузео је гол Мирка Иванића који је постигао на нашем стадиону против Златибора у оквиру 36. кола Суперлиге Србије. Према избору навијача треће место са 108 гласова је заузео Жељко Гаврић, који је такође био стрелац у победи Звезде против Бачке, када је у стилу великих нападача „боцнуо“ чувара мреже домаће екипе. Четврто место са 76 гласова припало је Ел Фарду Бену за погодак против Металца у последњој рунди шампионата, док је гол Вељка Николића подржало 60 чланова нашег клуба.

Већ од почетка наредне сезоне навијачи ће бити у прилици да бирају најлепши погодак месеца путем Звездине апликације и на тај начин буду део нашег најтрофејнијег клуба.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама