Фудбал Фудбал/Вести

Бал на води

Фото: ФК Црвена звезда

Фудбалери Црвене звезде су спектаклом који до сада није виђен на нашим просторима прославили 32. титулу шампиона Србије. Многобројни пролазници су имали прилику да уживају у фантастичним ефектима који су прославу учинили величанственом, али и да поздраве изабранике Дејана Станковића који су ове сезоне постигли феноменалне резултате.

Сјајна година црвено-белих у националном првенству крунисана је невероватном прославом на води која је изазвала одушевљење свих оних који су се у том тренутку нашли на савамалској обали Саве, али и Бранковом и Старом железничком мосту.

Фудбалери Црвене звезде запловили су Савом у 19 часова и 30 минута и уз добро познате песме нашег клуба започели фантастично славље. Одлично расположење владало је међу нашим играчима, као и стручним штабом који су уживали у подршци коју су добијали од пролазника којима су црвено-беле боје у срцу.

Црвена звезда је невероватним слављем о коме ће се причати у наредном периоду ставила тачку на овосезонско издање Суперлиге Србије, а поред честитки због постигнутих сјајних резултата присталице нашег клуба пружиле су подршку црвено-белима пред финале Купа Србије.

Брод на коме су се налазили изабраници Дејана Станковића кретао се од Старог железничког моста према Бранковом, а затим након неколико кругова се зауставио између два моста, где је одржан и главни спектакл. Навијача је било у великом броју на оба моста, а највише је било на савамалској обали Саве. Заљубљеници у црвено-беле боје су поздрављали играче, певали песме и пружали подршку,а током трајања спектакла који је изазивао одушевљење свих оних који су се у том тренутку налазили у билизини Старог железничког, Бранковог моста или некој од обала Саве.

Црвена звезда се потрудила да ова прослава буде другачија од свих осталих и да обележи освајање историјске четврте титуле узастопно бројним звучним и визуалним ефектима, тако да смо могли да видимо Звездин грб, број освојених титула, као и пехар уз помоћ специјалних ласера, као и ,,лајт шоу“. Славље је привукло пажњу готово сваком пролазнику и са сигурношћу можемо да кажемо да нико није остао имун на догађај који је наш клуб приредио.

Спектакл који је завршен за нешто више од сат времена и тридесет минута, је завршен са великим ватрометом са свих страна, а организована прослава је још један показатељ величине клуба какав је Црвена звезда.

Спектакл је завршен после нешто више од сат времена и тридесет минута, а организована прослава је још један показатељ величине клуба какав је Црвена звезда.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама