Остали спортови СДЦЗ

Блицкриг црвено-белих девојака

Стонотенисерке Црвене звезде очекивано су оствариле убедљив тријумф у сусрету 20. кола Супер лиге Србије за жене против екипе Унирее из Уздина. Сусрет није имао никаквог резултатског значаја нити за једну екипу с`обзиром да су црвено-беле већ осигурале статус суперлигаша и у наредној 2021/22 сезони, док су се гошће из Уздина одавно опростиле од друштва најбољих сропских женских стонотениских екипа.

 

СТК Црвена звезда – СТК Униреа Уздин 4:0

 

Сусрет у којем се победник знао и пре његовог одигравања отвориле су наша Марија Стајић и гостујућа стонотенисерка Данијела Вукшић. Звездина играчица остварила је убедљив тријумф препустивши гошћи свега 14 поена у три одиграна сета. И у другом мечу остварен је максимални тријумф. Капитенка наше екипе Неда Кандић савладала је Александру Такаш резултатом 3:0 и црвено-беле су стигле до другог поена у овом сусрету.

 

Млада Душица Тодоровић придружила се својим старијим саиграчицама. У три одиграна сета препустила је свега десет поена Татјани Цицковој и са 3:0 у сетовима донела Црвеној звезди предност од 3:0. На крају, четврти поен црвено-белих девојака дело је Марије Стајић која је такође у свега три сета славила против Александре Такаш чиме је и дефинитивно нашој екипи донела осму овосезонску победу.

 

Треба напоменути да је ово био и последњи овосезонски наступ наших грација у дворани на западној трибини стадиона „Рајко Митић“. У последњем 21. колу црвено-беле у недељу 16. маја гостују у Новом Саду најбољој екипи суперлигашког плеј-аута, екипи НС 2011 и биће то лепа прилика да без тензија одиграју сусрет са квалитетним противником, па зашто да не, можда и донесу бодове из СПЕНС-а чиме би само заокружиле једну, слободно можемо рећи, успешну сезону.

 

– Појединачни резултати:

М. Стајић – Д. Вукшић 3:0 (11:3, 11:3, 11:8)

Н. Кандић – А. Такаш 3:0 (11:5, 11:5, 11:4)

Д. Тодоровић – Т. Цицкова 3:0 (11:3, 11:2, 11:5)

М. Стајић – А. Такаш 3:0 (11:6, 11:2, 11:8)

Извор: мојацрвеназвезда.нет

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама