Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Станковић: Звездин дрес највећи мотив

Црвена звезда ће сутра од 18 часова и 5 минута гостовати Бачкој у оквиру 37. кола Суперлиге Србије, а шеф стручног штаба Дејана Станковића излагање је започео тиме што је изразио саучешће породици Косановић.

– Изгубили смо великог љубитеља фудбала, професионалца и свима ће нам фалити, поготово Црвеној звезди, јер је са Владаном Милојевићем донео много радости нашем клубу и навијачима – почео је Станковић.

Нема Црвена звезда проблем са повредама пред меч са Бачком.

– Сви су на располагању. Радимо предано, што због завршетка сезоне, што због плана и програма, јер хоћемо да на одмор одемо са здравом снагом и да када се играчи врате, ипак остане још „бензина“ у ногама. Не желим да будемо празни на старту следеће сезоне.

Катаи би у мечу са Бачком забележио 100. наступ у дресу нашег клуба, и постао осми фудбалер у тиму којем је то пошло за руком.

– Сви знају ко је Александар Катаи и сулудо је трошити речи о њему. Он је свестан колико је важно и одговорно бити лидер Црвене звезде. Значајно за њега је да се врати у тим, јер је прескочио део такмичарске сезоне из оправданих разлога, тако да ми је драго што се вратио у тренажни процес и такмичарски ритам. Видећемо како ће се осећати сутра, тако да сваки минут, уколико буде играо, ће му значити.

Звезда би победама над Бачком и Металцем, поставила светски рекорд у броју освојених бодова у једној сезони.  

– За фудбалере је највећа мотивација што носе дрес Црвене звезде. Што се рекорда тиче, све што успемо да „донесемо кући“ ћемо радо прихватити. Желимо да будемо прави, играмо добар фудбал и настојимо да је концентрација увек присутна. Све оно додатно ће нам добро доћи – подвукао је Станковић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама