Одбојка Одбојка/Вести СДЦЗ

Одржан први показни тренинг школе одбојке ОК Црвена звезда

Први показни тренинг школе одбојке ОК Црвена звезда одржан је у среду, 12.маја 2021. у сали Спортског друштва Црвена звезда.

Шездесет малишана је имало прилику да се кроз игру упозна са одбојком и одради први тренинг у присуству Бојане Дрче, Јелене Лазић, Милоша Арсеноског, Милоша Поповића, кадеткиња и тренера млађих категорија ОК Црвена звезда.

На почетку тренинга направљена је заједничка фотографија као успомена на велики догађај. Велики број малишана се одазвао позиву да прве кораке направи управо на месту где стасавају шампиони и репрезентативци. Уз обучавање најосновнијих одбојкашких елемената, нове одбојкашке наде су се кроз игру и дружење упознавали са светом спорта и одбојке.

Тренингу су присуствовали генерални директор ОК Црвена звезда Никола Росић, члан УО Милан Вујко, првотимке и нова појачања Црвене звезде, прослављена репрезентативка и истакнути члан који је оставио дубок траг у Црвеној звезди, Бојана Дрча и Јелена Лазић, затим првотимци, дизачи Милош Поповић и Милош Арсеноски, женска кадетска селекција ОК Црвена звезда и тренери млађих категорија, уз новог асистента тренера првог тима женске екипе, Александра Миловића.

Једночасовни тренинг је завршен, а сви заједно ишчекујемо нови, како бисмо наставили дружење и упознавање са одбојком.

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама