Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвено-бели допутовали у Лакташе

Кошаркаши Црвене звезде допутовали су у четвртак у раним поподневним часовима у Лакташе где их у петак очекује други меч полуфиналне серије плеј-офа са екипом Игокее.

Утакмица се игра у петак од 18.30 часова у дворани у Лакташима, а црвено-бели имају вођство од 1-0 у серији након победе коју су извојевали у понедељак у Београду резултатом 76:61.

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић повео је на пут све расположиве играче, а екипа ће након одмора тренирати у дворани у Лакташима у четвртак у поподневним часовима.

Ово ће бити 22. Дуел два клуба у регионалном такмичењу, али су утакмице у овогодишњем плеј офу прве које Црвена звезда и Игокеа играју у доигравању АБА лиге од када се два клуба такмиче у регионалној лиги.

Тренер КК Црвена звезда Дејан Радоњић: – Нова утакмица са Игокеом, још један тежак дуел пред нама. Играћемо трећу утакмицу у кратком временском периоду, и свака је била тешка и резултатски важна. Сада се већ јако добро познајемо и знамо шта можемо да очекујемо – добру чврсту и дисциплиновану екипу која из утакмице у утакмицу потврђује зашто је правила овакве резултате ове сезоне. Очекујем физички захтеван меч, а у таквој утакмици морамо да одиграмо врло чврсто, скоцентрисано свесни да у оваквим дуелима ситнице праве разлику. Три дана није велики период, али смо учинили све да освежимо екипу и спремни дочекамо ову утакмицу 65. званичну у овој сезони.

Дејан Давидовац: – Још један дуел са Игокеом, сада се већ јако добро познајемо и ту нема неких тајни. Играју чврсто, уз пуно дисциплине на терену. У таквим околностима када се сусрећемо поново у размаку од три дана, а пре тога смо одиграли још једну врло важну утакмицу у финишу лигашког дела, знамо да морамо да држимо висок ниво игре и концентрације на терену целу утакмицу јер смо видели у претходним мечевима да детаљи и ситнице праве разлику. Спремили смо се за овај меч и очекујем да одиграмо чврсто како би дошли до резултата који желимо – рекао је Давидовац.

* Уколико буде било потребе, трећа утакмица полуфинала плеј офа на програму је у уторак 11.05.2021.године.

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама