Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Zvezda je novi/stari šampion Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su večeras 32. titulu prvaka države, a četvrtu uzastopno!

Nije Zvezda večeras blistala. Čak šta više, pružila je jednu dosta bledu partiju u odnosu na neke prethodne, ali je uspela da savlada Vojvodinu i tako stvori bodovnu zalihu koja joj je osigurala novu titulu prvaka.

Jedini strelac na ovom meču bio je igrač Vojvodine, Saničanin, koji je u 13. minutu postigao autogol. Naši igrači imali su tokom utakmice nekoliko prilika, ali nisu uspeli ozbiljnije da zaprete gostima. Od 60. minuta Zvezda je imala i igrača više, jer je Đurić nakon starta nad Nikolićem dobio direktni crveni karton, ali ni to nije bilo dovoljno da se naši igrači malo više pokrenu i napadnu prema golu gostiju. 

Pred sam kraj meča Vojvodina je imala dve prilike za izjednačenje, ali su se puleni Dejana Stankovića uspešno odbranili.

Crvena zvezda – Vojvodina 1:0 (1:0)

Stadion: ,,Rajko Mitić“.

Sudija: Danilo Grujić.

Strelci: Saničanin u 13. minutu (autogol).

Žuti kartoni: Srnić, Rodić (Crvena zvezda), Bralić (Vojvodina).

Crveni karton: Đurić (Vojvodina).

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Milunović, Rodić, Sanogo, Petrović(od 73. Kanga), Nikolić(od 65. Srnić), Ben(od 73. Vukanović), Ivanić(od 81. Gobeljić), Falćineli(od 81. Pavkov).

Rezerve: Ćopić, Gobeljić, Degenek, Kanga, Srnić, Gavrić, Vukanović, Pavkov, Krstović.

Vojvodina: Simić, Saničanin, Čović(od 46. Gemović), Topić, Zukić(od 46. Simić), Đorđević, Drinčić, Đurić, Bojić(od 65. Stojković), Bralić, Vukadinović (od 87. Mrkaić).

Rezerve: Toroman, Devetak, Maksimović, Kovačević, Simić, Mrkaić, Gemović, Stojković.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama