Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе Фудбал/Омладински погон

Распуцани омладинци хитају ка титули

Јуниори Црвене звезде убедљиво су савладали РФК Нови Сад резултатом 6:0 у оквиру 32. Омладинске лиге Србије. Посебно инспирисан на данашњем мечу био је Никола Митуљикић који је постигао хет-трик , а победу су потврдили головима Марко Стојановић са два поготка и Петровић који је мрежу затресао једном.

Црвена звезда – РФК Нови Сад 6:0 (3:0)

Стадион: ,,Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда”.

Судија: Дарко Јекнић.

Стрелци: Н. Митуљикић у 35, 42. и 63, М. Стојановић у 45. и 75. и Петровић у 68. минуту.

Црвена звезда: Ћопић(од 69. Маринковић), Крстић(од 46. Петровић), Лековић, Лукић, Радојевић, Ћурић, Ј. Митуљикић, М. Стојановић, Кнежевић(од 46. Пиргић), Н. Митуљикић(од 66. Кахвић), Бачанин.

РФК Нови Сад: Завиш, Врањеш, Зекић(од 46. Вулић), Панић, Костић, Иван, Полић(од 46. Јањић), Стојановић(од 69. Панков), Стојак(од 46. Кулпинац), Петровић, Боровница.

Изабраници Марка Неђића  ушли су веома борбено у меч и од самог старта имали велику иницијативу коју су касније наплатили головима. Играо се 12. минут када је Никола Митуљикић маестрално гађао из корнера директно у гол, али је погодио пречку. Потпуно је Звезда владала тереном, а најчешче су се пред голом Новосађана налазили Марко Стојановић и Матеја Бачанин. Капитулирала је одбрана гостију 35. минуту, Кнежевић је одлично проиграо Николу Митуљикића који је предриблао голмана и рутински погодио на празан гол за 1:0. Могла је Звезда и да повећа вођство у 37. минуту када је Марко Стојановић одлично гађао са десетак метара, али је лопта прешла изнад пречке.

Играо се 42. минут када је Радојевић добро прошао по левој страни и ,,на тацни” оставио лопту Николи Митуљикићу, а крилни нападач наше екипе је са лакоћом погодио за 2:0. У смирај првог полувремена црвено-бели су дошли до убедљивог вођства када је Крстић одлично пробио у казнени простор, а Стојановић био највиши у скоку и матирао Завиша.

На старту другог полувремена, Бачанин је петом проиграо Пиргића који је снажно гађао са леве стране, али је затресао спољну мрежу. Успео је Никола Митуљикић да дође до хет-трика у 63. минуту када је Петровић одлично убацио лопту у казнени простор са десне стране, а крилни нападач наше екипе главом спровео лопту у мрежу. Само пет минута касније после гужве у шеснаестерцу, најбоље се снашао Давид Петровић и из полу-волеја погодио за 5:0. Није успео Никола Митуљикић у првом полувремену да постигне погодак из корнера, али је то пошло за руком Марку Стојановићу који је у 75. минуту меастрално ,,зафелширао” лопту и погодио из угла за коначних 6:0.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама