Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе Фудбал/Омладински погон

Петарда инспирисаних кадета

Кадети Црвене звезде савладали су екипу Аполон 4 резултатом 5:0. Изабраници Николе Митића пружили су одличну и ефиасну партију, а у листу стрелаца уписали су се Михајло Милосавић, Братислав Марић, Мирко Николашевић, Матеја Бубањ и Давор Ракић. 

Црвена звезда – Аполон 4 5:0 (2:0) 
 
Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“. 
 
Судија: Данило Јеринић. 
 
Стрелци: Милосавић у 6, Марић у 32, Николашевић у 70, Бубањ у 72. и Ракић у 77.минуту. 
 
Жути картон: Зорић (Аполон).
 
Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић, Марић, Лечић, Вукичевић (од 76. Граоња), Видојевић (од 70. Каришик), Николашевић, Милосавић (од С. Миладиновић), Ракић, Радоњић (од 59. Шљивић), Бубањ (од 73. Гојков). 
 
Аполон 4: Младеновић (од 87. Савић), Јевтић, Рајевић, Лакићевић, Ристић, Зорић, Огњановић (од 70. Пантовић), Биберџић, Костић, Јанковић (од 62. Тошић), Крстић (од 46. Вукмировић). 
 
Офанзивно су почели наши кадети од самог старта и већ у шестом минути дошли до вођства. Михајло Милосавић је сјајно извео слободан ударац – 1:0. Уследио је одличан продор расположеног Милосавића кроз средину. Упутио је додавање ка Бубњу на левој страни, који је одличним дриблингом избацио бека гостију, али је његов ударац отишао преко пречке. У 16. минуту ново узбуђење пред голом Аполона. Николашевић је прошао по десној страни где је оборен у шеснаестерцу, што је судија Јеринић проценио као фаул за најстрожу казну. Извођач је био Мирко Николашевић, али је голман Младеновић одбранио његов ударац. Изабраници Николе Митића до новог поготка стигли су у 32.минуту. Милосавић је направио слалом по десном боку, центрирао лопту по земљи у петерац, а на њу је натрчао Братислав Марић и закуцао је у мрежу – 2:0. 
 
У другом полувремену су црвено-бели наставили са иницијативом, али је фалило среће у завршници. Биберџић је у 54. минуту изашао “очи у очи” са голманом Миладиновићем који је одлично интервенисао. Неколико минута касније, Шљивић је “носио” лопту по средини, одлично асистирао Николашевићу, али је крило црвено-белих било непрецизно. Смењивали су се напади нашег тима, а награда за добру игру стигла је у 70. минуту. Николашевић је покушао, два пута се лопта одбијала, и коначно је из трећег пута успео да затресе мрежу – 3:0. Само два минута доцније, нови погодак за Црвену звезду. Бубањ је после сјајне комбинације целог везног реда погодио мету – 4:0. Наставили су наши фудбалери да нападају у таласима и у 77. минуту дали су још један гол. Николашевић је извео корнер, а највиши у скоку био је Ракић и изванредно реаговао главом – 5:0, чиме је постављен коначни резултат.
 

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама