Ostali sportovi SDCZ

Crveno-beli najbolji u 1. kolu Lige šampiona Srbije

Karatisti Crvene zvezde osvojili su 1. mesto u ekipnoj konkurenciji u prvom kolu Fudokan Lige šampiona Srbije koje je održano u sali Osnovne škole „Laza K. Lazarević“ u Šapcu.

U pojedinačnoj konkurenciji crveno-beli su osvvojili 10 prvih, pet drugih i četiri trećih mesta.

Najuspešniji bio je Nenad Đuričić koji je u seniorskoj konkurenciji osvojio pet prvih mesta: borbe pojedinačno, fudokan sport borbe, kobudo, Fuku go i kate pojedinačno. Kod seniora uspešan je bio i Milan Pavlović koji je osvojio 1. mesto u fudokan sport borbama i treće mesto u borbama pojedinačno.

U kategoriji juniora Emilija Antanasijević i Andrija Miletić su osvojili 1. mesta u katama pojedinačno. U konkurenciji kadeta Aljoša Petrović je osvojio 1. mesto u katama, dok su druga mesta osvojili Nika Kranjčević i Andrej Stanić.

Kod najmlađih u katama su se istakli Lelica Petrović (1. mesto, pionirke), Irina Sukur (2. mesto, pionirke), Vukašin Živković (2. mesto, pioniri), Dunja Đurić (2. mesto, mlađe pionirke), Mehra Ramon Kameron (3. mesto, stariji pioniri), Luka Trifunović (3. mesto, pioniri), Vuk Rašković (3. mesto, poletarci) i Despot Sukur (4. mesto, stariji pioniri).

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama