Остали спортови СДЦЗ

Црвено-бели најбољи у 1. колу Лиге шампиона Србије

Каратисти Црвене звезде освојили су 1. место у екипној конкуренцији у првом колу Фудокан Лиге шампиона Србије које је одржано у сали Основне школе „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу.

У појединачној конкуренцији црвено-бели су осввојили 10 првих, пет других и четири трећих места.

Најуспешнији био је Ненад Ђуричић који је у сениорској конкуренцији освојио пет првих места: борбе појединачно, фудокан спорт борбе, кобудо, Фуку го и кате појединачно. Код сениора успешан је био и Милан Павловић који је освојио 1. место у фудокан спорт борбама и треће место у борбама појединачно.

У категорији јуниора Емилија Антанасијевић и Андрија Милетић су освојили 1. места у катама појединачно. У конкуренцији кадета Аљоша Петровић је освојио 1. место у катама, док су друга места освојили Ника Крањчевић и Андреј Станић.

Код најмлађих у катама су се истакли Лелица Петровић (1. место, пионирке), Ирина Сукур (2. место, пионирке), Вукашин Живковић (2. место, пионири), Дуња Ђурић (2. место, млађе пионирке), Мехра Рамон Камерон (3. место, старији пионири), Лука Трифуновић (3. место, пионири), Вук Рашковић (3. место, полетарци) и Деспот Сукур (4. место, старији пионири).

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама