Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Zvezda ubedljiva u Inđiji

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas svoj meč 33. kola Superlige Srbije protiv Inđije u Inđiji. Crveno-beli su odigrali možda jedan od svojih najboljih mečeva ove sezone i bukvalno su deklasirali domaću ekipu.

Kanonada Zvezde u prvom poluvremenu

Već u prvom poluvremenu Zvezda je napravila ogromnu prednost. Iako je trener Stanković na teren izveo nešto izmenjen sastav, videlo se da su igrači, koji su istrčali na teren, gladni pobede i dobre igre. Zvezda je meč počela sa dva napadača (Falćineli i Pavkov), a u ekipi je od prvog minuta zaigrao i Filipo Falko. Upravo su Pavkov i Falko, uz Veljka Nikolića bili glavni akteri koji su izrešetali mrežu domaćina.

Veljko Nikolić je odličnim pogotkom već u 5. minutu doveo Zvezdu u vodstvo od 0:1, da bi Pavkov u 21. (penal) i 23. minutu uvećao prednost crveno-belih na 0:3. Nastavila je Zvezda sa odličnom igrom da bi pred sam kraj poluvremena (45. minut) Filipo Falko postigao i četvrti pogodak za Zvezdu i na poluvreme se otišlo rezultatom 0:4.

U drugom poluvremenu nešto mirnija utakmica, a obe ekipe su postigle po jedan pogodak.

Prvo je Dijego Falćineli doneo u 60. minutu vodstvo crveno-belima od 0:5, da bi četri minute kasnije domaćini postigli počasni pogodak preko preko Bastajića, što je bio i konačan ishod ovoga meča.

Inđija – Crvena zvezda 1:5 (0:4)

Stadion: ,,FK Inđija”.

Sudija: Srđan Jovanović.

Strelci: Bastajić u 64. minutu za Inđiju, a Nikolić u 5, Pavkov u 21. i 23, Falko u 45. i Falćineli u 60. minutu za Crvenu zvezdu.

Žuti kartoni: Škorić, Bastajić (Inđija), Gajić (Crvena zvezda).

Inđija: Jovičić, Cucin, Đurić(od 46. Riznić), Škorić(od 46. Đorđević), Bastajić, Jovanović, Aleksić(od 68. Pantelić), Protić(od 80. Kami, Bakić, Nešković, Dimitrov(od 80. Džobe) .

Rezerve: Novaković, Čalov, Kami, Pantelić, Riznić, Nedeljković, Radić, Đorđević, Džobe.

Crvena zvezda: Popović, Gajić, Pankov, Milunović(od 61. Degenek), Rodić(od 61. Vukanović), Petrović, Nikolić, Srnić, Falko(od 61. Gavrić), Falćineli(od 77. Krstović), Pavkov(od 61. Kanga).

Rezerve: Borjan, Degenek, Kanga, Ivanić, Ben, Gavrić, Vukanović, Krstović.

Igrač utakmice protiv Inđije

View Results

Loading ... Loading ...

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama