Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Звезда убедљива у Инђији

Фудбалери Црвене звезде одиграли су данас свој меч 33. кола Суперлиге Србије против Инђије у Инђији. Црвено-бели су одиграли можда један од својих најбољих мечева ове сезоне и буквално су декласирали домаћу екипу.

Канонада Звезде у првом полувремену

Већ у првом полувремену Звезда је направила огромну предност. Иако је тренер Станковић на терен извео нешто измењен састав, видело се да су играчи, који су истрчали на терен, гладни победе и добре игре. Звезда је меч почела са два нападача (Фалћинели и Павков), а у екипи је од првог минута заиграо и Филипо Фалко. Управо су Павков и Фалко, уз Вељка Николића били главни актери који су изрешетали мрежу домаћина.

Вељко Николић је одличним поготком већ у 5. минуту довео Звезду у водство од 0:1, да би Павков у 21. (пенал) и 23. минуту увећао предност црвено-белих на 0:3. Наставила је Звезда са одличном игром да би пред сам крај полувремена (45. минут) Филипо Фалко постигао и четврти погодак за Звезду и на полувреме се отишло резултатом 0:4.

У другом полувремену нешто мирнија утакмица, а обе екипе су постигле по један погодак.

Прво је Дијего Фалћинели донео у 60. минуту водство црвено-белима од 0:5, да би четри минуте касније домаћини постигли почасни погодак преко преко Бастајића, што је био и коначан исход овога меча.

Инђија – Црвена звезда 1:5 (0:4)

Стадион: ,,ФК Инђија”.

Судија: Срђан Јовановић.

Стрелци: Бастајић у 64. минуту за Инђију, а Николић у 5, Павков у 21. и 23, Фалко у 45. и Фалћинели у 60. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Шкорић, Бастајић (Инђија), Гајић (Црвена звезда).

Инђија: Јовичић, Цуцин, Ђурић(од 46. Ризнић), Шкорић(од 46. Ђорђевић), Бастајић, Јовановић, Алексић(од 68. Пантелић), Протић(од 80. Ками, Бакић, Нешковић, Димитров(од 80. Џобе) .

Резерве: Новаковић, Чалов, Ками, Пантелић, Ризнић, Недељковић, Радић, Ђорђевић, Џобе.

Црвена звезда: Поповић, Гајић, Панков, Милуновић(од 61. Дегенек), Родић(од 61. Вукановић), Петровић, Николић, Срнић, Фалко(од 61. Гаврић), Фалћинели(од 77. Крстовић), Павков(од 61. Канга).

Резерве: Борјан, Дегенек, Канга, Иванић, Бен, Гаврић, Вукановић, Крстовић.

Играч утакмице против Инђије

View Results

Loading ... Loading ...

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама