Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Убедљив пораз Звезде од лидера

Фудбалерке Црвене звезде доживели су пораз у 2. колу плеј-офа Суперлиге од Спартака резултатом 0:4.

Кобна по црвено-беле на овој утакмици била је Тијана Фрајтовић која је постигла хет трик за Суботичанке. Први гол постигла је у 18. минуту. Звезда је имала прилику да дође до изједначења, али у 40. минуту Мирела Тенков није искористила једанаестерац, па се на одмор отишло са минималном вођством Спартака.

„Трагичарка“ Мирела Тенков постигла је аутогол у 52. минуту, па су гошће дуплирале предност. Пред крај утакмице Филиповићева је ставила тачку на овај меч са два гола, прво у 86, а онда и у 88. минуту утакмице, за коначних 0:4.

Наредног викенда Црвена звезда гостује екипи Слога Земун.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК 0:4 (0:1)

Београд – Стадион: Рајко Митић, помоћни терен. Судија: Јелена Цветковић. Стрелци: Филиповић у 18, 86. и 88. минуту, Тенков (аутогол) у 52. минуту. Жути картон: Словић (Спартак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић (Еремић од 62. минута), Ђорђевић, Миловић, А.Савановић, Тенков, Милошевић (Манчић од 53. минута), Николић, Поповић, Васовић, Павловић.

СПАРТАК: Костић, Нађ, Словић, Фрајтовић (Илић од 69. минута), Зерфос (Ступар од 80. минута), Фидлер, Ћирић, Филиповић, Куси, Голубовић, Шарић.

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама