Рукомет Рукомет/Извештаји СДЦЗ

Рукометашице без бодова у Кикинди

Изабранице Весне Бојковић претрпеле четврти пораз у Супер Б лиги, у оквиру 17.кола домаћа Кикинда је била успешнија резултатом 24:22 (14:12).

На истом месту где су поражени рукометаши протеклог викенда, нажалост, овог викенда су поражене рукометашице.

Утакмица је имала чудан ток и некарактеристичан за Црвену звезду. И поред доброг почетка и вођства 1:5 на старту, Звезда није успела да сачува предност. Кикинда је преко Жељане Радаковић јурила резултат, Звезда преко Јоване Ристић одржавала разлику. Уследила је серија промашаја и грешака у нападу, што је домаћа екипа искористила и прво стигла до изједначења у 23.минуту (9:9), пет минута касније и први пут повела на мечу, да би у серији 4:1 у финишу, у којој се истакла Милица Перовић, сачувала вођство и са 14:12 се отишло на полувреме.

За 10 минута у наставку, Звезда је дозволила само један гол противницама, Тамара Јелић везала неколико интервенција, али невероватно је да нису успевале њене саиграчице да стигну до изједначења. Велики број грешака, неискоришћених напада и зицера, до новог гола Радаковићеве у 40.минуту. Кикинда је успела да се одлепи на три гола, разлика коју је Звезда успела да стигне преко Јоване Ристић и Јелене Кострешевић у 56.минуту, али су Сивчева и Чочај донеле победу својој екипи и треће место на табели. Коначан резултат поставила је Анђела Гуџић, 24:22.

Са по 6 голова најефикасније су биле капитен Јована Ристић и Тамара Ђурковић, Јелена Кострешевић је постигла 4.

Најбитнији мечеви нас очекују после паузе. Први у низу против Петроварадина.

КИКИНДА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 24:22 (14:12)

Кикинда, хала: СЦ „Језеро“. Без гледалацаСудије: Бојан Јевремовић и Вукашин Радосављевић (Ваљево). Искључења: Кикинда 4, Црвена звезда 6 минута. Седмерци: Кикинда 6(3), Црвена звезда 3(2).

КИКИНДА: Ал.Чабрило, Бабић, Кнежевић, Бјелић, Радаковић 6(2), Ердељан, Перовић 6, Радовић, Олах, Латиновић 1, Сивчев 2, Чочај 4, Ана Чубрило, Вујновић, Ђукичин 5(1). Тренер: Владимир Митрески

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Шашић, Петковић, Момчиловић, Ристић 6(1), Ђурковић 6(1), Ћорић, Ерић, Јелић, Сташић, Крћа, Кунчер 1, Гуџић 2, Кострешевић 4, Андрић, Протић 2. Тренер: Весна Бојковић

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама