Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе Фудбал/Омладински погон

Хет-трик Николашевића у победи кадета

Кадети Црвене звезде савладали су на гостовању у Бачкој Тополи екипу ТСЦ-а резултатом 6:2. Екипа Николе Митића је упела да преокрене негативан резултат из уводног дела утакмице и на послетку буде изузетно ефикасна у чему је најистакнутији био троструки стрелац Мирко Николашевић, док су по једном погађали Давор Ракић, Немања Видојевић и Михајло Милосавић.

ТСЦ – Црвена звезда 2:6 (2:3)

Стадион: „ТСЦ – школа фудбала“.

Судија: Небојша Зељковић.

Жути картон: Холо-Нађ (ТСЦ).

ТСЦ: Николић (од 76. Ралић), Холо-Нађ, Бањац (од 65. Бошњак), Виола, Милошевић, Будаи (од 59. Мијаиловић), Косовац (од 65. Крунц), Петрић (од 76. Адамовић), Прерадов, Фодор, Шћеповић.

Црвена звезда: Маринковић (од 80. Ј. Миладиновић), Недељковић (од 70. Митић), Граоња (од 85. Лолић), Марић, Лечић, Видојевић, Николашевић, Шљивић (од 79. Милосавић), Ракић (од 82. С. Миладиновић), Радоњић, Бубањ.

Кренули су наши кадети одфанзивно од самог старта и таква игра исплатила се већ у петом минуту. Граоња је одлично прошао по левој страни и центрирао за Ракића који је матирао Николића – 0:1. Домаћин је изједначио у 12.минуту када је добро реаговао Фодор и поравнао резултат. Само два минута касније узвратили су црвено-бели, када су поново сарађивали Граоња и Ракић, али се затресла пречка. У 19.минуту, Лечић је одлично проиграо Николашевића, али је голман домаћих био за корак бржи од капитена Звездиних кадета. ТСЦ је у 29.минуту дошао до вођства другим поготком Фодора. Предност домаћих није обесхрабрила изабранике Николе Митића. Диктирали су темпо и покушавали кроз пас игру да дођу до гола. Резултатско поравнање је брзо уследило. Бубањ је прошао кроз средину и одлично проиграо Николашевића који је успео оно што није урадио у претходна два наврата и рутинки погодио мрежу ривала- 2:2. Само четири минута касније- потпуни преокрет. Радоњић је пронашао Шљивића на левој страни, он је изврсно проиграо Николашевића, који је из непосредне близине мајсторски пребацио противничког голмана за вођство Црвене звезде од 2:3.

Офанзива нашег тима материјализовала се у 57.минуту. Бубањ је „вукао“ лопту кроз средину двадесетак метара и проиграо Николашевића на десној страни који је дриблингом надмудрио чувара и поново мајторки погодио гол ривала. Није било већих узбуђења све до 75.минута. Николашевић је центрирао из корнера, лопта је прошла кроз шеснаестерац, на њу је налетео Видојевић и прецизним ударцем сместио је у мрежу – 2:5. Шест минута након петог гола, Бубањ је сјајно прошао по левој страни, али је добру интервенцију забележио други голман домаћих Ралић. У 86.минуту постављен је коначан резултат када је Милосавић уписао првенац у црвено-белом дресу.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама