Vaterpolo Vaterpolo/Vesti SDCZ

Zvezda u Novom Sadu na početku druge faze prvenstva Srbije

Vaterpolistkinje Crvene zvezde u prvom kolu druge faze Prvenstva Srbije gostuju ekipi Vojvodine, a taj meč se igra u sredu od 20 sati Novom Sadu. Pored Zvezde i Vojvodine, u grupi za plasman od 1. do 4. mesta igraju još Taš 2000 i Palilula, a ta utakmica se igra u sredu od 21 čas.

Zvezda je u prvih sedam kola upisala šest trijumfa, a najznačajniji je upravo protiv Vojvodine rezultatom 10:9, kada su crveno-bele odigrale sjajnu utakmicu. Ekipa Dragana Ivković je u drugu fazu takmičenja prenela šest bodova, kao i Palilula i Vojvodina, dok će Taš 2000 početi bez bodova.

– Sa velikom sigurnošću mogu da kažem da je naša pobeda protiv Vojvodine veoma iznenadila, kako nas, tako i ostale ekipe. Uzimajući u obzir da smo veoma mlada ekipa sa prosekom od 17, 18 godina, ta pobeda nam je dala vetar u leđa i stavila nam do znanja da možemo mnogo više i bolje – rekla je Dijana Milovanović i nastavila:

– Prve tri ekipe počinju sa po šest bodova i samim tim će završnica sezone biti zanimljivija i neizvesna do samog kraja. Utakmica se igra do poslednjeg minuta, a pobednik je siguran tek posle poslednjeg zvuka pištaljke. Igramo do kraja i nadamo se najboljem – pobedi.

U drugom meču prvog kola od 21 sat se sastaju Taš 2000 i Palilula. Drugo kolo na programu je 24. aprila, a osmog maja se igraju utakmice trećeg kola.

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama