Блог ЦЗБГ

Запослење Терзићевог сина дигло прашину међу навијачима

Син Звездана Терзића добио посао у Звезди!

Ово је један од главних наслова у данашњим медијима, али и предмет полемике и критике на друштвеним мрежама. У ствари, барем по ономе што ми видимо, више је критика него ли позитивних коментара на ову вест.

Звездини навијачи још увек не могу да забораве генералном директору клуба онај сусрет са гробарима Републици Српској, а сада (као ствари стоје) ни ову ситуацију са запошљавањем његовог сина.
До душе, не ради се ту само о сину Звездана Терзића, него и о сини Митра Мркеле који је такође запослен у клубу као скаут. Све то наводи звездашку популацију да преко друштвених мрежа испољавају свој гнев јер сматрају да водећи људи Црвене звезде на овај начин приватизују клуб и запошљавају своје најближе, а не стручне људе.

 

Са друге стране су они који углавном све потезе генералног и спортског директора правдају њиховим успесима на спортском плану. Истини за вољу, ту им се тешко има шта замерити осим ствари везаних за цену карата за последње учешће у Лиги шампиона, као и слаб скаутинг тј. недовођење адекватних појачања у одбрани. Али да ли су та остварења на спортском плану слобода да се чине неке друге ствари, то је велико питање.

Сви се добро сећамо ситуације када је покојни селектор репрезентације Србије, Илија Петковић, на светско првенство повео свог сина. Навијачи и љубитељи фудбала су тада били огорчени због тог потеза. Управо се исто дешава и у овом случају, па нам остаје да видимо да ли су челни људи Црвене звезде овим потезом/има направили корак напред или су пак “пуцали” сами себи у ноге. Што се нас тиче, не памтимо (а имамо година фудбалског/навијачког стажа) да су сличне ствари радили неки претходници, а посебно не они који су Звезду одвели на кров Европе и света.

За сада, твитер и остале друштвене мреже “горе” од критика. И ви можете да гласате и искажете своје мишљење на нашем порталу и нашим друштвеним мрежама, као и на нашем форуму. 

 

Звезда запослила сина Звездана Терзића. Да ли је ово добар потез или приватизација клуба?

View Results

Loading ... Loading ...

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама