Остали спортови СДЦЗ

Казнена експедиција тренера Тасковића. Декласиран и вечити ривал

И након једномесечне такмичарске паузе стонотенисери Црвене звезде наставили су тамо де су стали половином месеца маја када су у дворани на западној трибини стадиона “Рајко Митић” савладали екипу зрењанинског Баната. Овога пута у 18. колу суперлигашког каравана екипа тренера Слободана Тасковића декласирала је екипу вечитог ривала Партизана максималним резултатом.

СТК Црвена звезда : СТК Партизан 4:0

У сусрету са вечитим ривалом тренер Слободан Тасковић је коначно поново могао да рачуна на појачање из Бахреина Мохамеда Абаса чиме екипа свакако добија на “ширини”, а тренер Тасковић и додатну опцију у финишу сезоне када се одлучује о трофеју.

Тренер Слободан Тасковић

У дуелу против црно-белих наши стонотенисери су показали потпуну доминацију, потврдили су да су далеко квалитетнији од вечитог ривала и да су у потпуности спремни за одлучујуће мечеве који следе. Црвено-бели су у четири меча вечитом ривалу препустили свега два сета. Први на терен изашао је Жолт Пете који је резултатом 3:1 савладао Милоша Савића. Други поен нашој екипи донео је Никола Стругаревић који је са максималних 3:0 славио у дуелу против Бранислава Ђана. И капитен Марко Јевтовић је остварио максималан тријумф против Бојана Милошевића, а “тачку на И” ставио је већ поменути Мохамед Абас који је резултатом 3:1 савладао Бранислава Ђана.

Никола Стругаревић и Слободан Тасковић

Овим тријумфом Црвена звезда је наставила трку са зрењанинским Банатом. До краја шампионата остала су три првенствена кола, а црвено-бели свој наредни сусрет играју у среду 14. априла када ће гостовати екипи Темерина Ferocoop. Још једном напомињемо да су сви ови мечеви само увертира за оно што нас очекује у последњем 21. колу, половином месеца маја када ће капитен Марко Јевтовић извести своје саиграче на терен у директној борби за шампионске ловоре против екипе Баната у Зрењанину.

До тада остаје нам да наставимо са одбројавањем. Још три тријумфа до трофеја…

Слободан Тасковић и Жолт Пете

– Појединачни резултати:

Ж. Пете – М. Савић 3:1 (11:9, 11:9, 8:11, 11:1)

Н. Стругаревић – Б. Ђан 3:0 (11:5, 11:6, 11:2)

М. Јевтовић – Б. Милошевић 3:0 (11:4, 11:6, 11:8)

М. Абас – Б. Ђан 3:1 (11:6, 11:3, 10:12, 11:6)

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама