Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе Фудбал/Омладински погон

Кадети до нова три бода

Кадети Црвене звезде савладали су Кикер на домаћем терену са 2:1 у оквиру 28. кола националног првенства. Изабраници Николе Митића показали су квалитет и надиграли ривала. За наш тим голове су постигли Мирко Николашевић и Стефан Миладиновић.

Црвена звезда – Кикер 2:1 (1:0)

Стадион: ,,Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда”.

Судија: Милан Стефановић.

Стрелци: Николашевић (из једанаестерца) у 41. и Миладиновић у 56. минуту за Црвену звезду, а Зечевић у 79. минуту за Кикер.

Жути картони: Граоња (Црвена звезда), Милојковић (Кикер).

Црвена звезда: Маринковић, Савић, Вукичевић, Лечић, Марић(од 46. Граоња), Видојевић, Шљивић(од 65. Милосавић), Радоњић(од 86. Лолић), Миладиновић(од 79. Гојков), Николашевић, Бубањ.

Кикер: Дражовић, Угреновић, Танасијевић, Михајловић, Миличић, Букумира, Милетић, Маринковић, Драгићевић, Ђуровић(од 36. Милојковић, од 55. Лукић), Зечевић.

Утакмица је почела великом офанзивом Црвене звезде. У петом минуту Николашевић је проиграо Бубња који се добро окренуо и гађао, али у последњем тренутку је изблокиран и лотпта је завршила у корнеру. Минут касније Миладиновић је одлично шутирао са дистанце, али је Дражовић успео да сачува мрежу. У наставку меча уследило је надигравање на средини терена, али је већу иницијативу имала Црвена звезда. Играо се 41. минут када је Милојковић фаулирао Вукичевића у казненом простору Кикера, а главни арбитар меча Стефановић је показао на белу тачку. Одговорност је преузео Мирко Николашевић и погодио из једанаестерца за 1:0. У 45. минуту Бубањ је добро гађао, али се лопта од дефанзивца одбила у корнер. Последњу шансу у првом полувремену имао је Радоњић у надокнади времена, али је гађао поред гола.

Почетком другог дела игре, наставила је Звезда да притиска задњу линију Кикера. У 51. минуту Бубањ је маестрално проиграо Миладиновића, али је Дражовић излетео на време и покупио лопту. Само пет минута касније Николашевић је одлично извео корнер, а у гужви се најбоље снашао Стефан Миладиновић и погодио за 2:0. Играо се 64. минут када је Николашевић одличним соло продром дошао до казненог простора и проиграо Шљивића, а потом је Радоњић гађао преко гола. У 79. минуту су гости смањили после поготка Зечевића. У 85. минуту Савић је добро убацио у шеснаестерац, а Бубањ је из волеј ударца гађао на гол, али је његов покушај завршио изнад пречке.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама