Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Црвено-бели до бода у Шапцу

Ватерполисти Црвене звезде одиграли су нерешено 8:8 на гостовању Шапцу у мечу 15. кола Суперлиге Србије.

Од почетка сусрета водила се велика борба у базену. Звезда је имала гол предности на крају прве четвртине, а на полувремену резултат је био нерешен 4:4.

Почетак другог полувремена припао је домаћину који је у том периоду игре постигао два гола и у последњих осам минута ушао са вођством од 6:4. Ипак, црвено-бели су заиграли много боље и у завршници сусрета успели да дођу до изједначења и једног бода. Коначан резултат меча био је 8:8.

По два гола у тиму Александра Филиповића постигли су Гаврил Суботић, Иван Басара и Марко Радовић, док су се по једном у листу стрелаца уписали Вељко Танкосић и Кристијан Шулц.

Наши ватерполисти се и даље налазе на 3. месту на табели са 35 бодова. У следећем колу Црвена звезда дочекује лидера шампионата Раднички из Крагујевца.

ШАБАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 8:8 (2:3, 2:1, 2:0, 2:4)

Шабац – Градски базен. Судије: Раковић и Виријевић. Играч више: Шабац 7(4), Црвена звезда 7(1). Петерци: Шабац 1(0), Црвена звезда 3(3).

ШАБАЦ: Филиповић, Драшковић 1, Марковић, Репановић, Ткач, Илић, Вучинић 3, Тонковић, Јанковић 1, Вуксановић 1, Стојановић 1, Велкић, Вукадиновић, Ћетковић 1. Тренер: Васовић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Шулц 1, Марковић, Суботић 2, Милојевић, Вићковић, Басара 2, Рађен, Вукићевић, Шимицу, Радовић 2, Алексић, Смиљевић. Тренер: Филиповић.

Извор: СД Црвена звезда

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама