Fudbal Fudbal/Vesti

Komentator Zvezda TV dobio otkaz nakon kadetskog večitog derbija

U nedelju 4. aprila na terenu Sportskog centra “Teleoptik” u Zemunu odigran je večiti derbi u konkurenciji kadeta. Mladi fudbaleri Partizana slavili su rezultatom 2:1, a susret će svakako ostati u sećanju svima koji su ovaj meč pratili na našj klupskoj televiziji Zvezda TV. 

Naime, komentator naše klupske televizije Nikola Plavšić tokom komentarisanja susreta osvrnuo se na uslove koji vladaju u “Zemunelu”:

–  “Neverovatni uslovi za snimanje na Sportskom centru Teleoptik, samo ću to reći. Ovakvu skelu nemaju ni moleri kada rade veoma teške poslove u svom zanatu, ali eto. Domaćin na ovom meču kopira svog komšiju svetskog prvaka u mnogo čemu, pa su sada krenuli sa prenosima mlađih kategorija, ali kakve uslove su stvorili za rad, bolje da ih nisu pravili. Ako im zatreba pomoć, mi ćemo uvek da budemo tu da se odazovemo i da im pomognemo. Ipak su oni naše drage komšije i sve ćemo to da radimo u interesu srpskog fudbala.” – kazao je komentator tokom prenosa.

I pored činjenice da je komentar naišao na veliko odobravanje zvezdaške publike, rukovodioci našeg kluba nisu imali razumevanja, pa je Nikola Plavšić dobio otkaz na klupskoj televiziji.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama