Фудбал Фудбал/Вести

Коментатор Звезда ТВ добио отказ након кадетског вечитог дербија

У недељу 4. априла на терену Спортског центра “Телеоптик” у Земуну одигран је вечити дерби у конкуренцији кадета. Млади фудбалери Партизана славили су резултатом 2:1, а сусрет ће свакако остати у сећању свима који су овај меч пратили на нашј клупској телевизији Звезда ТВ. 

Наиме, коментатор наше клупске телевизије Никола Плавшић током коментарисања сусрета осврнуо се на услове који владају у “Земунелу”:

–  “Невероватни услови за снимање на Спортском центру Телеоптик, само ћу то рећи. Овакву скелу немају ни молери када раде веома тешке послове у свом занату, али ето. Домаћин на овом мечу копира свог комшију светског првака у много чему, па су сада кренули са преносима млађих категорија, али какве услове су створили за рад, боље да их нису правили. Ако им затреба помоћ, ми ћемо увек да будемо ту да се одазовемо и да им помогнемо. Ипак су они наше драге комшије и све ћемо то да радимо у интересу српског фудбала.” – казао је коментатор током преноса.

И поред чињенице да је коментар наишао на велико одобравање звездашке публике, руководиоци нашег клуба нису имали разумевања, па је Никола Плавшић добио отказ на клупској телевизији.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама