Hokej Hokej/Izveštaji

Veterani Zvezde su šampioni Srbije!

Veterani Crvene zvezde osvojila su šampionsku titulu u sezoni 2020/21!

Na plej of turniru koji je održan u Novom Sadu, Crvena zvezda je prvo savladala Spartak u polufinalu sa 9:1, da bi u finalnom meču, punom preokreta i neizvesnosti, pobedila domaćina Vojvodinu sa 5:3.

Crveno-beli pobedili su u subotu, u polufinalnom meču ekipu Spartaka, sa visokih 9:1 i tako izborili finale protiv ekipe Vojvodine. Blistali su naši igrači na ledu i ni jednog trenutka nisu dali priliku Spartaku da ih iznenadi. 

U nedelju je odigrano finale između Vojvodine i naše Crvene zvezde. Viđen je odličan hokej sa pregršt uzbuđenja, a Zvezda je nakon vodstva Vojvodine od 1:0 i 3:1, uspela da smogne snage i na kraju zasluženo slavi sa 3:5.

Strelci za našu ekipu u ovom meču bili su Pavićević, Đorđević, Čuković, Tatić i Prokić.

Saša Kravljanacje ovako video finalni meč:

“Odigrana je jedna jako dobra utakmica koja čak i nije ličila na veteransku. Obe ekipe su bile maksimalno posvećene ovom susretu i igralo se u najboljim sastavima. Utakmica je zaista bila borbena sa puno duela, lepih akcija i puno šuteva na gol. Mi smo smogli snage da se vratimo u meč i preokrenemo vodstvo domaćina od 3:1. Bilo je ovo zaista pravo finale. Koristim priliku da čestitam Vojvodini na fer i korektnoj borbi. Mi smo imali više snage da zaustavimo napade Vojvodine i iskoristimo svoje šanse. Obe ekipe su igrale jako lep hokej i zasluženo su se našle u finalu. Za kraj čestitam mojim saigračima na borbenosti i zalaganju. Bila je ovo zaista lepa predstava i izdanje Zvezdinih veterana.”

Jedan od strelaca na današnjem meču, Dejan Tatić, ovako je prokomentarisao finale:

“Naša ekipa pokazala je da smo i dalje lideri srpskog veteranskog hokeja. Od početka Vojvodina je nametnula visok tempo i povela sa dva gola. Mi smo pokazali izuzetnu odlučnost, preokrenuli rezultat i pokazali smo ko su pravi šampioni. Naša priča se nastavlja. Naši mladići od 40 godina, koji su tek ušli u veteranski hokej, još dugo godina će biti na traženom nivou shodno rejtingu Crvene zvezde.”

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

4 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

    • 20 Tomović
      1 Mihajlović P.
      99 Nikolić M.
      24 Kravljanac
      33 Šijaković,
      25 Crnoglavac
      23 Šarac
      55 Radović
      43 Pavlović
      12 Mihajlović A.
      10? Prokić
      71 Čuković
      66 Ljutovac
      42 Nikolić N.
      88 Slijepčević
      69 Radosavljević
      77 Pavićević (kapiten nedelja)
      4 Tatić
      22 Đorđević,
      2 Bogdanović
      70 Bubnić (kapiten subota)

Skoči na traku sa alatkama