Хокеј Хокеј/Извештаји

Ветерани Звезде су шампиони Србије!

Ветерани Црвене звезде освојила су шампионску титулу у сезони 2020/21!

На плеј оф турниру који је одржан у Новом Саду, Црвена звезда је прво савладала Спартак у полуфиналу са 9:1, да би у финалном мечу, пуном преокрета и неизвесности, победила домаћина Војводину са 5:3.

Црвено-бели победили су у суботу, у полуфиналном мечу екипу Спартака, са високих 9:1 и тако изборили финале против екипе Војводине. Блистали су наши играчи на леду и ни једног тренутка нису дали прилику Спартаку да их изненади. 

У недељу је одиграно финале између Војводине и наше Црвене звезде. Виђен је одличан хокеј са прегршт узбуђења, а Звезда је након водства Војводине од 1:0 и 3:1, успела да смогне снаге и на крају заслужено слави са 3:5.

Стрелци за нашу екипу у овом мечу били су Павићевић, Ђорђевић, Чуковић, Татић и Прокић.

Саша Крављанац је овако видео финални меч:

“Одиграна је једна јако добра утакмица која чак и није личила на ветеранску. Обе екипе су биле максимално посвећене овом сусрету и играло се у најбољим саставима. Утакмица је заиста била борбена са пуно дуела, лепих акција и пуно шутева на гол. Ми смо смогли снаге да се вратимо у меч и преокренемо водство домаћина од 3:1. Било је ово заиста право финале. Користим прилику да честитам Војводини на фер и коректној борби. Ми смо имали више снаге да зауставимо нападе Војводине и искористимо своје шансе. Обе екипе су играле јако леп хокеј и заслужено су се нашле у финалу. За крај честитам мојим саиграчима на борбености и залагању. Била је ово заиста лепа представа и издање Звездиних ветерана.”

Један од стрелаца на данашњем мечу, Дејан Татић, овако је прокоментарисао финале:

“Наша екипа показала је да смо и даље лидери српског ветеранског хокеја. Од почетка Војводина је наметнула висок темпо и повела са два гола. Ми смо показали изузетну одлучност, преокренули резултат и показали смо ко су прави шампиони. Наша прича се наставља. Наши младићи од 40 година, који су тек ушли у ветерански хокеј, још дуго година ће бити на траженом нивоу сходно рејтингу Црвене звезде.”

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

3 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

  • 20 Томовић
   1 Михајловић П.
   99 Николић М.
   24 Крављанац
   33 Шијаковић,
   25 Црноглавац
   23 Шарац
   55 Радовић
   43 Павловић
   12 Михајловић А.
   10? Прокић
   71 Чуковић
   66 Љутовац
   42 Николић Н.
   88 Слијепчевић
   69 Радосављевић
   77 Павићевић (капитен недеља)
   4 Татић
   22 Ђорђевић,
   2 Богдановић
   70 Бубнић (капитен субота)

Скочи на траку са алаткама