Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Učinak Zvezdinih fudbalera u meču protiv Mladosti

Borjan –  Na svom nivou odbranio pokušaj da ga iznende u 15.minutu, siguran kod par njivovih pokušaja iz daljine, kod gola ništa nije mogao da uradi.

Degenek – Odradio posao bez greške, bio na nivou.

Milunović – Već standarno na reprezntativnom nivou. U odrbrani odličan. Kod prekida jedan pokušaj solidan u 10.minutu. Kasnije dao gol za izjednačenje.

Gajić (zamenjen na poluvremenu) – Jedna od lošijih partija. Ubacivao se dosta u fazu napada, ali bez upotrebljivog centaršuta. Direktan krivac za primljen gol.

Gobeljić – Odradio solidnio prvo poluvreme, ali bez mnogo ofanzivnih pokušaja. U drugom poluvremenu kad se prešlo na trojcu u poslednjoj liniji izlaskom Gajića, odličan na mestu štopera.

Petrović ( igrao do 73.minuta) – Sasvim solidna partija. Defanzivno dobar. Jako često se ubacivao na bokove da bi „razvukao dupli blok protivnika“, gde je često bilo svih 10 igrača iza lopte.

Katai – uz dužno poštovanje Kange i Ivanića, Katai kad je potpuno spreman je naš najbolji igrač. Imao dobar pokušaj u 13. minutu. Kasnije, posle kornera asistirao za trći gol, a posle njegove magije Nikolić daje četvrti gol. Stvarno velika čast gledati ovakvog majstora u našem dresu.

Kanga – (zamenjen na poluvremenu) – Sjajno poluvreme za Kangu, imao par pokušaja sa distance, bio „često na lopti“, na kraju kao nagrada za dobru partiju asistencija za prvi gol gol i dao drugi gol.

Ivanić – Navikao nas je na dobre partije ovog proleća, možda jedna za nijansu slabija partija, možda ga je malo i umor stigao, sa obzirom da je do povratka Kataija mora mnogo više da bude „ na lopti“ i preuzima odgovornost. I danas je mogao ponovoda se „upiše“ u strelce, ali je golman Mladosti sjajno odbranio njegovu šansu u 68. minutu.

Gavrić (zamenjen u 62.minutu) – Solidna partija, vidi se uspon forme. Još jedna utakmica za njega na desnom krilu.

Pavkov(zamenjen u 73.minutu) – Još jedna dobra partija. Posle dve odlične šanse prvo nogom, pa glavom, nakon kornera Kataija postže trći gol za Zvezdu na meču.

Nikolić (ušao na poluvremenu) – Ušao da ojača defanzivni deo sredine. Brzo po ulasku dao gol. I on kao i Gavrić sve bolje igra.

Srnić (ušao u 62.minutu) – standardno borben, ali više se igralo na suprotnoj strani dok je on bio u igri.

Vukanović (ušao na poluvremenu) -danas bez nekog posebnog učinka.

Falčineli (ušao u 73.minutu) – polako se vraća posle zdravstvenih problema, ušao kad je meč već bio rešen, a nije imao „lopti za gol“.

Odada (ušao u 73.minutu) – Već je pao ritam utakmice kad je ušao da bi se dala neka ocena njegove igre.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama