Hokej Hokej/Najava utakmica

Veterani Crvene zvezde merkaju titulu prvaka

Veterani SKHL Crvena zvezda

Veterani Hokejaškog kluba Crvena zvezda merkaju titulu prvaka države.

Naime, za vikend će se u Novom Sadu (subota i nedelja) održati plej of za veterana u hokeju na ledu. Ova sezona je zbog korona virusa protekla izuzetno teško i sa veoma malim brojem utakmica, pa je Savez odlučio da po postojećim rezultatima odredi parove za plej of.

Zvezda je regularni deo prvenstva završila na drugom mestu, sa tri pobede i jednim nerešenim rezultatom, a razlog zašto nije bila prva na kraju je samo taj što sa Spartakom nije odigrala ni jednu utakmicu, dok je sa ekipama Partizan Kraljevi i Drvene Nogice odigrala samo po jedan meč.

Upravo iz tog razloga Vojvodina je zauzela prvo mesto (iako su naši hokejaši protiv njih imali jednu pobedu i jednu nerešenu utakmicu), a određeno je da se finalni turnir održi u Novom Sadu 20. i 21. marta.

Zvezda će svoj polufinalni duel igrati upravo protiv ekipe Spartaka i očekuje se da crveno-beli zabeleže pobedu i plasiraju se u finale.

Evo šta je Goran Radović “Kengur” rekao pred ovaj plej of turnir:

“Ove sezone smo imali samo jedan nerešen rezulatat, sve ostale utakmice smo pobedili bez mnogo napora. Tu jednu smo bili desetkovani i igrali sa tri beka. Ja sam izostao zbog povrede zadnje lože. Nadam se da ću u subotu biti spreman. Nastupaćemo u solidnom sastavu, tako da mislim da smo apsolutni favoriti. Nadam se da će sve ekipe doći u punom sastavu i da će biti uzbudljivo”.

Zvezda će u Novom Sadu nastupati u sledećem sastavu, nadamo se, šampionskom.

20 Tomović
1   Mihajlović P.
99 Nikolić M.
24 Kravljanac
33 Šijaković,
25 Crnoglavac
23 Šarac
55 Radović
43  Pavlović
12 Mihajlović A.
10? Prokić
71 Čuković
66  Ljutovac 
42  Nikolić N.
88  Slijepčević
69  Radosavljević
77 Pavićević (kapiten nedelja)
4  Tatić
22 Đorđević,
2   Bogdanović
70 Bubnić (kapiten subota)

Srećno crveno-beli oklopnici!

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama