Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Ветерани Црвене звезде меркају титулу првака

Ветерани СКХЛ Црвена звезда

Ветерани Хокејашког клуба Црвена звезда меркају титулу првака државе.

Наиме, за викенд ће се у Новом Саду (субота и недеља) одржати плеј оф за ветерана у хокеју на леду. Ова сезона је због корона вируса протекла изузетно тешко и са веома малим бројем утакмица, па је Савез одлучио да по постојећим резултатима одреди парове за плеј оф.

Звезда је регуларни део првенства завршила на другом месту, са три победе и једним нерешеним резултатом, а разлог зашто није била прва на крају је само тај што са Спартаком није одиграла ни једну утакмицу, док је са екипама Партизан Краљеви и Дрвене Ногице одиграла само по један меч.

Управо из тог разлога Војводина је заузела прво место (иако су наши хокејаши против њих имали једну победу и једну нерешену утакмицу), а одређено је да се финални турнир одржи у Новом Саду 20. и 21. марта.

Звезда ће свој полуфинални дуел играти управо против екипе Спартака и очекује се да црвено-бели забележе победу и пласирају се у финале.

Ево шта је Горан Радовић “Кенгур” рекао пред овај плеј оф турнир:

“Ове сезоне смо имали само један нерешен резулатат, све остале утакмице смо победили без много напора. Ту једну смо били десетковани и играли са три бека. Ја сам изостао због повреде задње ложе. Надам се да ћу у суботу бити спреман. Наступаћемо у солидном саставу, тако да мислим да смо апсолутни фаворити. Надам се да ће све екипе доћи у пуном саставу и да ће бити узбудљиво”.

Звезда ће у Новом Саду наступати у следећем саставу, надамо се, шампионском.

20 Томовић
1   Михајловић П.
99 Николић М.
24 Крављанац
33 Шијаковић,
25 Црноглавац
23 Шарац
55 Радовић
43  Павловић
12 Михајловић А.
10? Прокић
71 Чуковић
66  Љутовац 
42  Николић Н.
88  Слијепчевић
69  Радосављевић
77 Павићевић (капитен недеља)
4  Татић
22 Ђорђевић,
2   Богдановић
70 Бубнић (капитен субота)

Срећно црвено-бели оклопници!

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама