Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Zvezda na “Krovu” ostvarila važnu pobedu

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su još jednu pobedu i učinili još jedan važan korak ka odbrani titule državnog prvaka. Danas su crveno-beli bili bolji u gostima protiv Voždovca i slavili rezultatom 1:4 (1:2).

Crvena zvezda je odlično odigrala prvo poluvreme. I pored primljenog gola u 4. minutu susreta (strelac za domaćina bio je Stoisavljević), crveno-beli su pritiskali celo prvo poluvreme i opsedali su gol Voždovca. Ipak, do promene rezultata došlo je tek u 30. minutu kada je Ben zatresao mrežu domaćina za 1:1, a potpuni, i zasluženi, preokret desio se u 37. minutu kada je, najbolji igrač Zvezde u ovoj sezoni, Mirko Ivanić glavom zatresao mrežu domaćina za 1:2. Od prilika u prvom poluvremenu posebno treba istaći odličan šut Gajića, kao i nekoliko prilika koje su imali Ben, Katai i Ivanić.

Na početku 2. poluvremena Vukanović je zamenio Bena. Zvezda je nastavila sa dobrom igrom i imala je odličnu priliku u 49. minutu, ali Gavrić ne uspeva de realizuje izglednu šansu. Ušlo se u jedan mirniji period u kome se ništa značajno nije događalo, a u 58. munutu Nikolić menja Petrovića. A onda u 67. minutu mat u tri poteza. Ivanić je uposlio Gajića koji dodaje loptu Gavriću, a ovaj odličnim udarcem donosi prednost za Crvenu zvezdu 1:3. U 75. minutu odličan udarac Vukanovića, ali golman domaćih brani i šalje loptu u korner. Posle kornera Ivanić pokušava da smesti loptu u mrežu, ona se odbija do Vukanovića koji postiže četvrti pogodak za naš tim – 1:4. U 78. minutu Gavrić nema sreće jer pogađa stativu, a u 85. minutu igrač domaćih, Stanisavljević, pogađa prečku našeg gola. Do kraja meča više nije bilo uzbuđenja i Zvezda je rutinski privela meč kraju.

Voždovac – Crvena zvezda 1:4 (1:2)

Stadion: ,,TC Voždovac”.

Sudija: Dragan Čolović.

Strelci: Stoisavljević u 4. za Voždovac, a Ben u 30, Ivanić u 37, Gavrić u 67. i Vukanović u 76. minutu za Crvenu zvezdu.

Žuti kartoni: Ivezić, Milosavljević (Voždovac), Katai, Rodić (Crvena zvezda).

Voždovac: Krunić, Ivezić(od 46. Lasickas), Purtić, A. Bogdanović, Hajdnin, Ajdinović(od 81. Vučić), Milosavljević, Cvetićanin(od 55. Arsić), Dukić, Milojević(od 60. Nišić), Stojisavljević(od 81. Stanisavljević).

Rezerve: Preković, Milović, Obuobi, Vučić, Stojčev, Nišić, Lasickas, Stanisavljević, Arsić, V. Bogdanović, Janković.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov(od 68. Degenek), Milunović, Rodić, Petrović(od 58. Nikolić), Kanga, Ivanić, Katai(od 68. Srnić), Gavrić(od 81. Falćineli), Ben(od 46. Vukanović).

Rezerve: Popović, Odada, Degenek, Pavkov, Falćineli, Nikolić, Srnić, Gobeljić, Vukanović, Krstović.

Crvena zvezda u subotu, 20, marta, dočekuje ekipu Mladosti iz Lučana. 

Najbolji igrač u meču protiv Voždovca

View Results

Loading ... Loading ...

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama