Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Звезда немоћна у Виторији

Кошаркаши Црвене звезде забележили су још један пораз у Евролиги. Овог пута су поражени у Виторији, од екипе Басконије, убедљиво са чак 20 рзлике – 87:67 (21:16, 27:11, 18:21, 21:19).

Иако су у овом мечу били јачи за Кори Волдена, Звездини кошаркаши нису били расположени у вечерашњем мечу, па је екипа Басконије заслужено славила.
Очито да су се пулени Дејана Радоњића истрошили у неким претходним дуелима, па су у првом полувремену пружили изузетно лошу партију, посебно у нападу и на одмор отишли са само 27 поена на свом конту.

Већ у другом полувремену ствари су изгледале мало боље за црвено-беле, али када би успели да се приближе домаћинима, опет би уследио пад који су играчи Басконије користили и успевали да врате предност на 20 поена разлике.
Добру партију у нашим редовима пружио је Алекса Ускоковић (8 поена, 2 скока и 3 асистенције) који све више показује да се на њега треба озбиљно рачунати. иако је био најефикаснији, Џордан Лојд (14 поена) је имао лоше проценте шута – 2/6 и за два и за три поена. Кори Волден је на овом мечу постигао 10 поена са шутом 4/4 за два, али и 0/3 за три поена. Ипак, верујемо да ће и Лојд и Волден у неким наредним мечевима наместити руку те да ће поново бити на висини задатка када се тиче њихових шутерских способности.

Црвена звезда: Волден 10, Лојд 14, Ускоковић 8, Вујичић, Давидовац 8, Лазић, Раданов, Добрић 9, Симоновић 3, Куриџа 6, Симанић, Кузмић 9. 

Најбољи играч у мечу против Басконије

View Results

Loading ... Loading ...

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама