Кошарка Кошарка/Вести

Милутин Вујичић нови сениор КК Црвена звезда

Талентовани бек и јуниор Црвене звезде Милутин Вујичић, потписао је почетком године четворогодишњи професионални уговор са црвено-белима, а почетком фебруара и званично је прикључен сениорском тиму црвено-белих.

Милутин Вујичић рођен је 08.03.2002.године у Подгорици. Одрастао је у Фочи, а члан КК Црвена звезда је од пионирских дана, и током година прошао је целокупан систем и програм међу црвено-белима до сениорског тима.
Висок је 189 центиметара, и игра на обе бековске позиције.

Црвена звезда је тако наставила са вишегодишњом устаљеном праксом да најталентованији млади играчи који су прошли целокупан систем и наступали за млађе селекције нашег клуба, добијају шансу и на највећој сцени као сениори црвено-белих.

Милутин Вујичић је као један од најталентованијих јуниора у селекцији Црвене звезде добио шансу да наступа за сениорски тим црвено-белих на завршници Купа Радивоја Кораћа у Новом Саду где су црвено-бели стигли до десетог трофеја националног купа у историји клуба, а био је део тима у у евролигашкој утакмици са Зенитом.

Пред Милутином је период великог рада и доказивања у Црвеној звезди. О изазовима који га очекују, првом сениорском искуству у Новом Саду, честиткама саиграча из јуниорског тима, и како га је прихватила свлачионица у којој се налазе бројни играчи који су прошли сличан пут, можете погледати и у интервјуу Милутина Вујичића

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама