Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Ivanić i Sanogo za veliku pobedu Zvezde u Subotici

Meč u Subotici, između Crvene zvezde i Spartaka, bio je treći meč crveno-belih u gostima ovog proleća. Nakon što su savladali Novi Pazar i Radnički iz Niša, puleni Dejana Stankovića odneli su pobedu i iz Subotice.

Spartak – Crvena zvezda 1:2 (1:0)

Nije bilo lako crveno-belima u Subotici. Zvezda je u prvom poluvremenu ređala prilike, ali je pre svega Dijego Falćineli iste promašivao i mreža domaćina ostala je netaknuta. Sve to i ne bi bilo toliko loše da crveno-beli nisu priumili gol u 36. minutu. Furtula se našao oči u oči sa Milanom Borjanom i savladao našeg golmana za vodstvo domaćina od 1:0. Zvezda nije posustajala u svojim naporima da postigne pogodak, ali se poluvreme završilo vodstvom Spartaka.

U drugom poluvremenu crveno-beli su napadali i pretili iz svih mogućih pozicija, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Dva puta su prečka i stativa spasli mrežu Dujmovića i činilo se da će Spartak odoleti napadima Zvezde. Ipak, Zvezda zasluženo dolazi do golova. U 80. minutu Sanogo je izborio korner za crveno-bele. Ben odlično centrira, Milunović loptu šalje glavom na zadnju stativu, a tu se našao Mirko Ivanić koji postiže gol glavom za 1:1. Tada su crveno-beli još furioznije krenuli na gol domaćina, i u 88. minutu stižu do potpunog preokreta. Opet je korner izveo Ben, a Seku Sanogo je odlično skočio i glavom smestio loptu u mrežu Spartaka za 1:2.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, pa je Zvezda zasluženo odnela veoma važne bodove iz Subotice. 

Najbolji igrač u meču protiv Spartaka

View Results

Loading ... Loading ...

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama