Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Иванић и Саного за велику победу Звезде у Суботици

Меч у Суботици, између Црвене звезде и Спартака, био је трећи меч црвено-белих у гостима овог пролећа. Након што су савладали Нови Пазар и Раднички из Ниша, пулени Дејана Станковића однели су победу и из Суботице.

Спартак – Црвена звезда 1:2 (1:0)

Није било лако црвено-белима у Суботици. Звезда је у првом полувремену ређала прилике, али је пре свега Дијего Фалћинели исте промашивао и мрежа домаћина остала је нетакнута. Све то и не би било толико лоше да црвено-бели нису приумили гол у 36. минуту. Фуртула се нашао очи у очи са Миланом Борјаном и савладао нашег голмана за водство домаћина од 1:0. Звезда није посустајала у својим напорима да постигне погодак, али се полувреме завршило водством Спартака.

У другом полувремену црвено-бели су нападали и претили из свих могућих позиција, али лопта једноставно није хтела у гол. Два пута су пречка и статива спасли мрежу Дујмовића и чинило се да ће Спартак одолети нападима Звезде. Ипак, Звезда заслужено долази до голова. У 80. минуту Саного је изборио корнер за црвено-беле. Бен одлично центрира, Милуновић лопту шаље главом на задњу стативу, а ту се нашао Мирко Иванић који постиже гол главом за 1:1. Тада су црвено-бели још фуриозније кренули на гол домаћина, и у 88. минуту стижу до потпуног преокрета. Опет је корнер извео Бен, а Секу Саного је одлично скочио и главом сместио лопту у мрежу Спартака за 1:2.

До краја меча није било промене резултата, па је Звезда заслужено однела веома важне бодове из Суботице. 

Најбољи играч у мечу против Спартака

View Results

Loading ... Loading ...

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама