Košarka Košarka/Najava utakmica

Zvezda protiv Partizana za finale Kupa

Večeras od 21 čas Crvena zvezda će igrati svoj polufinalni meč protiv ekipe Partizana. Ulog je finale Kupa i borba za “Žućkovu levicu”.

Crveno-beli su lako savladali Radnički u četvrtini finala, ali ovaj meč sa Partizanom biće nešto sasvim drugo, posebno iz razloga što ekipa Dejana Radonjića u ovaj meč ulazi izuzetno oslabljena zbog neigranja igrača koji su pozitivni na korona virus.

Ipak, sigurni smo da će naši igrači pružiti svoj maksimum kako bi pobedili večitog rivala i tako obezbedili sebi finalni meč i borbu za trofej.

Trener Radonjić rekao je sledeće:

Ono što je za nas u ovom trenutku zaista najvažnije je da je stanje bolesnih, odnosno zaraženih igrača, njih pet, trojice trenera i dvojice članova našeg stručnog štaba bolje. I to je vest koja je zaista od izuzetnog značaja za sve nas u ovom trenutku. Što se same utakmice tiče, sigurno je da će Partizan koristiti sve prednosti koje ima u ovom trenutku ima, ali na nama je da damo sve od sebe i da odigramo tu utakmicu u subotu najbolje što možemo. Ponavljam, mi smo zaista srećni što uopšte možemo da igramo ovaj Kup”.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama