Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Звезда против Партизана за финале Купа

Вечерас од 21 час Црвена звезда ће играти свој полуфинални меч против екипе Партизана. Улог је финале Купа и борба за “Жућкову левицу”.

Црвено-бели су лако савладали Раднички у четвртини финала, али овај меч са Партизаном биће нешто сасвим друго, посебно из разлога што екипа Дејана Радоњића у овај меч улази изузетно ослабљена због неиграња играча који су позитивни на корона вирус.

Ипак, сигурни смо да ће наши играчи пружити свој максимум како би победили вечитог ривала и тако обезбедили себи финални меч и борбу за трофеј.

Тренер Радоњић рекао је следеће:

Оно што је за нас у овом тренутку заиста најважније је да је стање болесних, односно заражених играча, њих пет, тројице тренера и двојице чланова нашег стручног штаба боље. И то је вест која је заиста од изузетног значаја за све нас у овом тренутку. Што се саме утакмице тиче, сигурно је да ће Партизан користити све предности које има у овом тренутку има, али на нама је да дамо све од себе и да одиграмо ту утакмицу у суботу најбоље што можемо. Понављам, ми смо заиста срећни што уопште можемо да играмо овај Куп”.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама