Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Звезда отопила нишки лед

Фудбалери Црвене звезде остварили су важну победу у трци за првака Србије. На леденом терену у Нишу, црвено-бели су славили голом Мирка Иванића са 1:0.

Звезда је у била бољи тим, посебно у првом полувремену. Стварали су Звездини играчи прилике, али лопта није хтела у гол. Ипак, пулени Дејана Станковића успели су да затресу мрежу домаћина у 26. минути, а стрелац је био Мирко Иванић.

Раднички није упутио ударац на гол Милана Борјана све до 60. минута овог сусрета, али су покушавали у другом полувремену да дођу до гола и најбољу шансу је имао Аксентијевић који је погодио пречку. 

Ипак, рутинском игром, која је некада више личила на слободно клизање обе екипе, Црвена звезда је успела да приведе овај меч крају и заслужено слави. 

Раднички Ниш – Црвена звезда 0:1 (0:1)

Стадион: Чаир.

Судија: Новак Симовић.

Стрелци: Иванић у 26. минуту.

Жути картони: Ристић, Пантелић (Раднички Ниш), Павков (Црвена звезда).

Раднички Ниш: Ристић, Аксентијевић, Стевановић, Бјеличић, Ћирковић (од 59. Станковић), Петровић, Пантелић, Ђуричковић, Митровић (од 46. Ф. Марковић), Ђуричин (од 46. Ристић), Ковачевић.

Резерве: Којић, А. Марковић, Недељковић, Станковић, Шљивић, Спасић, Касалица, Ф.Марковић, Ристић, Трифуновић.

Црвена звезда: Борјан, Гајић, Панков, Дегенек, Ераковић (од 59. Гобељић), Саного, Канга (од 63. Срнић), Иванић, Бен (од 82. Родић), Гаврић (од 46. Вукановић), Павков (од 82. Фалко).

Резерве: Поповић, Гобељић, Крстић, Родић, Митуљикић, Срнић, Вукановић, Фалко, Крстовић.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Најбољи играч у мечу против Радничког из Ниша

View Results

Loading ... Loading ...

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама