Košarka Košarka/Izveštaji i analize

Zvezda “trenirala” sa Radničkim i zakazala derbi

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Crvena zvezda je i pored mnogih kadrovskih problema, uzrokovanih korona virusom, večeras odigrala jedan lakši meč u 1/4 finala Kupa Radivoja Koraća i savladala ekipu Radničkog rezultatom 108:47.

Kao što je poznato, crveno-beli su na ovaj Kup Radivoja Koraća, koji se igra u Novom Sadu, došli izuzetno oslabljeni. Naime, trener Radonjić nije mogao da računa na nekoliko bolesnih igrača – Volden, Hol, Kolom, Rit i Noko, pa su priliku dobili Simonović, Simanić i mladi Vujičić. Takođe, u sastav se vratio i suspendovani O’Brajant, tako da je na ovom meču trener crveno-belih mogao malo da uigrava ekipu.

O utakmici ne treba trošiti puno reči jer 61 razlike dovoljno govori o razlici u kvalitetu, a da li Zvezda ove sezone u Kupu Koraća može nešto više da učini znaće se već u subotu kada u polufinalu bude odmerila snage sa kompletnim Partizanom koji se večeras opet mučio sa čačanskim Borcem.

Crvena zvezda: O’Brajant 11, Vujičić 3, Lojd 11, Uskoković 5, Davidovac 8, Lazić 17, Radanov 6, Dobrić 16, Simonović 7, Kuridža 7, Simanić 9, Kuznić 8.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama