Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Звезда “тренирала” са Радничким и заказала дерби

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Црвена звезда је и поред многих кадровских проблема, узрокованих корона вирусом, вечерас одиграла један лакши меч у 1/4 финала Купа Радивоја Кораћа и савладала екипу Радничког резултатом 108:47.

Као што је познато, црвено-бели су на овај Куп Радивоја Кораћа, који се игра у Новом Саду, дошли изузетно ослабљени. Наиме, тренер Радоњић није могао да рачуна на неколико болесних играча – Волден, Хол, Колом, Рит и Ноко, па су прилику добили Симоновић, Симанић и млади Вујичић. Такође, у састав се вратио и суспендовани О’Брајант, тако да је на овом мечу тренер црвено-белих могао мало да уиграва екипу.

О утакмици не треба трошити пуно речи јер 61 разлике довољно говори о разлици у квалитету, а да ли Звезда ове сезоне у Купу Кораћа може нешто више да учини знаће се већ у суботу када у полуфиналу буде одмерила снаге са комплетним Партизаном који се вечерас опет мучио са чачанским Борцем.

Црвена звезда: О’Брајант 11, Вујичић 3, Лојд 11, Ускоковић 5, Давидовац 8, Лазић 17, Раданов 6, Добрић 16, Симоновић 7, Куриџа 7, Симанић 9, Кузнић 8.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама