Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda ubedljiva, Red Tim dobar

Još jedna ubedljiva pobeda Crvene zvezde nad Red Timom. Ovoga puta crveno-beli su savladali svoje mlađe kolege rezultatom 13:4 (6:0, 4:3, 3:1). Iako je Zvezda igrala ovaj meč sa pola snage, kao i one prethodne, Red Tim je večeras uspeo da realizuje neke svoje prilike i zasluženo postigne 2 pogotka. 

Crvena zvezda je prvu trećinu rešila vrlo lako u svoju korist rezultatom 6:0. Ipak, nakon brzog vodstva od 4:0, mladi igrači Red Tima su stvorili 3 kolosalne prilike koje nisu uspeli da pretvore u pogotke i tako ovaj meč učine koliko-toliko interesantnijim.

Nakon brzog gola Zvezdinih hokejaša za vodstvo od 7:0 Red Tim pravi opet 4 kolosalne prilike od kojih je poslednja bila najbolja, ali su Zvezdini oklopnici pak zaustavili na gol liniji. Posle toga videli smo još jedan gol Zvezdinih hokejaša, a nedugo posle toga trud Zvezdinog podmlatka, Red Tima, se isplatio i napokon su uspeli da smeste pak u mrežu svojih starijih kolega za 8:1. Zvezda brzo povećava na 9:1, ali Red Tim je onim pogtkom dobio krila , pa su nastavili da napadaju i nedugo zatim postižu još dva pogotka za smanjenje rezultata na 9:3. Do kraja ove trećine Zvezda je malo dodala gas i smestila još dva paka u mrežu Red Tima, čisto da bi pokazala ko je stariji na ledu (10:3).

Poslednji period nam je doneo još dva pogotka Crvene zvezde i jedan Red Tima, pa je meč završen rezultatom 13:4.

Strelci za Red Tim bili su Kravljanac, Jovanović, Golubović i Dinić, dok su za Crvenu zvezdu pogotke postigli Leštarić, Dragović (2), Španjević (2), Podunavac (2), Janković, Kerezović, Cvik (2) i Anđelković (2).

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama