Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда убедљива, Ред Тим добар

Још једна убедљива победа Црвене звезде над Ред Тимом. Овога пута црвено-бели су савладали своје млађе колеге резултатом 13:4 (6:0, 4:3, 3:1). Иако је Звезда играла овај меч са пола снаге, као и оне претходне, Ред Тим је вечерас успео да реализује неке своје прилике и заслужено постигне 2 поготка. 

Црвена звезда је прву трећину решила врло лако у своју корист резултатом 6:0. Ипак, након брзог водства од 4:0, млади играчи Ред Тима су створили 3 колосалне прилике које нису успели да претворе у поготке и тако овај меч учине колико-толико интересантнијим.

Након брзог гола Звездиних хокејаша за водство од 7:0 Ред Тим прави опет 4 колосалне прилике од којих је последња била најбоља, али су Звездини оклопници пак зауставили на гол линији. После тога видели смо још један гол Звездиних хокејаша, а недуго после тога труд Звездиног подмлатка, Ред Тима, се исплатио и напокон су успели да сместе пак у мрежу својих старијих колега за 8:1. Звезда брзо повећава на 9:1, али Ред Тим је оним погтком добио крила , па су наставили да нападају и недуго затим постижу још два поготка за смањење резултата на 9:3. До краја ове трећине Звезда је мало додала гас и сместила још два пака у мрежу Ред Тима, чисто да би показала ко је старији на леду (10:3).

Последњи период нам је донео још два поготка Црвене звезде и један Ред Тима, па је меч завршен резултатом 13:4.

Стрелци за Ред Тим били су Крављанац, Јовановић, Голубовић и Динић, док су за Црвену звезду поготке постигли Лештарић, Драговић (2), Шпањевић (2), Подунавац (2), Јанковић, Керезовић, Цвик (2) и Анђелковић (2).

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама